Като започнем от любимите картофки – и да, има някои тънкости, които е важно да знаете, за да получите перфектните картофки, продължим с всякакви видове зеленчуци, меса, риба, дори сладкиши. При това не какви да е! Козуначените кифлички и дори капризното суфле стават превъзходни, стига да спазвате някои препоръки. Кои са те, ще откриете в тази книга.
Тази книга може да се използва и като наръчник за вкусно, апетитно всекидневно готвене, но и като кратък кулинарен курс за готвене в изцяло нов стил и по нов начин благодарение на новата технология – готвене с горещ въздух. След като приготвите рецептите, включени в книгата, ще придобиете повече увереност, знания и умения за този нов начин на готвене, а след това ще можете да експериментирате по-смело с любимите си вкусове и рецепти.