Вили Хубенова е лектор, мотиватор и бизнес предприемач. Завършила е няколко висши образования, сред които специалностите Бизнес в Американския Университет, Международен
бизнес в Нов Български Университет, Здравен мениджмънт в Югозападен Университет „Неофит
рилски“ и Нутрициология в Софийски Университет „Св. Климент Охридски“. Работи като директор за България на CaliVita International, собственик е на Медицински център „Качествен Живот“ и е стратегически съветник на магазини за органични храни и услуги „Био Здраве“.

На 12.01.2019 г. Вили ще говори на тема как да си поставяме здравословни цели и да ги поддържаме чрез важни хранителни вещества – витамини, минерали и други.

Съвременния свят изисква адаптация, а сега повече от всякога се повдигат теми като:

  • „Дали си доставяме достатъчно нутриенти чрез храната, та било тя и изцяло органична?“
  • „С какви методи на съвременната медицина биха се установили дефицити на витамини, минерали и други елементи, а дори и последствия от стрес, и как да намерим компенсация?
  •  „Как определяме като цяло качеството си на живот и как да постигнем равновесие в заобикалящата ни среда?“ и др.

В тази лекция Вили Хубенова ще ти даде най-обща представа за навици, показатели, иновации и на практика приложими съвети, които всеки би могъл да използва. Ще обсъдим как дефицитите на нутриенти се оказват причина за много съвременни болести и как можем да си набавим биологично активните вещества за профилактика и лечение. Опитът ѝ показва, че адекватният подход към темата за здравето е предпоставка за нагласата за промяна във всички аспекти на целеполагането. Вили вярва, че всеки от лекторите и от гостите на събитието ще даде своя принос към останалите.