Деница Андонова открива своята мисия в цялостната грижа за човека на всички нива – физическо, енергийно и емоционално. Като специалист по балансиран стил и начин на живот и сертифициран специалист по корпоративен уелнес, тя съчетава различни методи и техники, обединени от разбирането за холистичен, цялостен подход. Практикува в индивидуални консултации метода за целеполагане и енергиен баланс Кинезиология, използва Австралийски цветни есенции за емоционален баланс, и разбира се, подпомага изграждането на нови балансирани навици по системата Клетъчно хранене. Работи като корпоративен уелнес специалистq като се грижи за здравето и баланса на работното място, защото, както обича да казва, „Процъфтяващ бизнес се прави с процъфтяващи хора“. Автор е на книгата „Клетъчно хранене с Дени. Холистичен наръчник за здравословна грижа и любов към себе си“.

На 12.01.2019 г. Деница Андонова ще изнесе лекция на тема „Постигане на енергиен и емоционален баланс чрез клетъчно хранене“, в която ще ни запознае по-подробно с науката за клетъчното хранене.

В приеманото вече за нормално забързано ежедневие постоянното тичане по задачи и гонене на срокове неизбежно се отразява на храненето ни, а оттам и на здравословното ни състояние – както във физически, така и в емоционален и енергиен аспект. Именно затова е толкова важно да се научим да обръщаме внимание на себе си, да отделяме достатъчно време за храненето си и да го правим осъзнато и с грижа за тялото и другите аспекти на нашата система.

Клетъчното хранене не е поредната диета, а цялостна концепция и система как да се храним, как да се грижим за баланса си, как да се освобождаваме от това, което ни тежи и ни създава дискомфорт на физическо, енергийно и емоционално ниво. Дени ще ти даде конкретни и практически насоки за изграждане на нови навици за клетъчно хранене, подходящо дори за свръхзаети и ангажирани хора, както и енергийни техники за повече осъзнатост, здраве и любов към себе си, изграждане на усещане за вътрешна хармония и нагласа за радост и изобилие.