Аз съм д-р Ани Димитрова и съм холистичен здравен треньор и автор на книгата “Най-добрият лекар…си ти”. По професия съм лекар по дентална медицина, но преди повече от 4 години, след 23 години работа като зъболекар, аз прекратих дейността си и последвах сърцето си. Причина за това стана справянето ми с дългогодишен здравословен проблем, който беше обсебил мислите, чувствата и изцяло подчинил живота ми. В търсене на решение за болката, но решение различно от методите на традиционната медицина, аз се оказах отново студентка, на 50 години, в Институт за Интегративно хранене, Ню Йорк САЩ, където се дипломирах като Health Coach (Здравен треньор) през 2014 година. Сега, в своята практика “Здраве с Ани”, аз работя с жени в прекрасната средна възраст 40+, които се борят с наднормено тегло и биха искали да отслабнат и едновременно подобрят здравето си, без гладуване и непосилни усилия на волята.

Това, което отличава моята услуга от тези на други диетолози и здравни треньори е, че не давам диети и работя с емоционалните зависимости и блокиращи убеждения, които са в основата на упоритите килограми. Поради това моите клиентки не само свалят излишните 5-10-20 кг и запазват постигнатият резултат трайно във времето, но и се чувстват по-жизнени, по-харесвани, по-удовлетворени и щастливи.

Аз вярвам, че всеки може да бъде господар на живота си и да постигне всичко, което желае, включително и здраве. Просто трябва да е отворен за нови идеи и установяване на нови навици.