

Directions
1Смесете всички съставки без темперирания шоколад и миксирайте в блендер. Когато сместа се събере на топка, значи сте получили правилната консистенция на тестото.
2Оформете на ръка шоколадовите бонбони и охладете.
3През това време темперирайте шоколада. Извадете трюфелите и ги подредете върху хартия за печене. Полейте трюфелите с шоколада, като за целта използвате малка лъжичка. Ако отстрани са ви останали дупки, можете да ги попълните с помощта на лъжичката. Просто потопете лъжичката в шоколада и допрете мястото, където желаете да попълните. А можете и да оставите дупките просто така, за да могат да се проследят капките шоколад. Остатъкът от шоколада направете на бонбони.
4Охладете и поднесете с много настроение!
Има толкова настроение във всички пролетни празници, но Цветница определено ми е любимият.
Ето едни страхотни бонбони, подходящи както за официални поводи и семейни тържества, така и за хапване сред природата. А защо не и просто така, у дома в компанията на любимите хора.
Въоръжете се с малко търпение, защото шоколадовият кувертюр изисква малко повече време, но усилията определено си заслужават.