Сьомга на тиган с печени зеленчуци

сьомга-със-зеленчуци-на-тиган

 

  • H-Burn Вечеря
  • Порции 2
  • Време за приготвяне: 20 минути
  • Общо време: 30 минути

 

 

Запечена сьомга с балсамови печени зеленчуци H-burn е истинска програма, която Хейли Помрой използва с клиенти в нейните клиники. Ето какво споделя тя:

„С този мини план енергията ви ще скочи и ще се почувствате отпочинали, бодри и жизнени. За 10 дни много от клиентите ми губят до 10 килограма! С H-Burn ще атакувате упоритите хормонално-индуцирани мазнини, ще стабилизирате хормоналния си баланс и ще успокоите настроението си, докато изглаждате новите си и нежелани издутини. Ще преодолеете най-упоритите си плата за загуба на тегло и ще видите как числото на кантара започва да пада рязко надолу. Мазната риба, като сьомгата, помага за насърчаване на здравословен хормонален баланс в щитовидната жлеза и надбъбречните жлези. А и здравословните мазнини забавят изпразването на стомаха. Тоест те ви помагат да се чувствате сити по-дълго, като стимулират хипоталамуса и хипофизните жлези в мозъка да отделят хормони за добро настроение, което позволява на тялото ви да се чувства сито и удовлетворено. Нека започнем да топим мазнините”

Насладете се на тази рецепта за запечена сьомга с балсамови печени зеленчуци. Но преди това.

 

Кога имаме нужда от H-BURN?

 

Необходими продукти:

 

  • 2 малки тиквички, нарязани с дебелина 1/2 инча
  • 2 чаши нарязани на четвъртинки пресни гъби около 100/150 грама
  • 1 малка глава червен лук, нарязан на филийки с дебелина ½ сантиметър
  • 4 супени лъжици зехтин, разделени
  • 1 супена лъжица балсамов оцет
  • морска сол и черен пипер
  • 2 филета от сьомга от по 150 грама
  • 3 чаши листа бейби спанак

сьомга-със-зеленчуци-на-тиган

Начин на приготвяне:

 

  •     Загрей фурната на 400 градуса.
  •     Разбъркай тиквата, гъбите и лука с 3 супени лъжици зехтин и оцет и подправи със сол и черен пипер. Постави върху тава на един слой и печи до омекване, около 25 до 30 минути.
  •     Докато зеленчуците се приготвят, извади сьомгата от хладилника и я остави да престои на стайна температура. За около 10 минути. Подправи със сол и черен пипер.
  •     Загрей голям тиган на средно висока температура. Чугунът е добър вариант. Сложи останалата супена лъжица зехтин и сьомгата в тигана.
  •     Готви сьомгата, докато се повдигне лесно с шпатула и покафенее. За около 3 минути. Обърни и изпечи от другата страна, за около 1 минута, докато сьомгата стане почти непрозрачна в центъра. Веднага извади сьомгата в чиния.
  •     Когато зеленчуците са готови, извади тавата от фурната и веднага добави спанака в горещия тиган. Разбъркай с шпатула, докато зеленчуците се разбъркат и спанакът се сготви.
  •     Сервирай сьомгата върху зеленчуците.

Наслади се на тази вкусна рецепта по време на H-Burn и във фаза 3 на Ключът към бързия метаболизъм.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Fill out this field
Fill out this field
Моля, въведете валиден имейл адрес.
You need to agree with the terms to proceed