Генетичен тест при Хашимото ThyroGene

geneteichen-test-hashimoto

Чудесна новина за началото на годината! Нашите приятели от Re:gena, са ни подготвили чудесна изненада за старт на новата година. Това е един много важен генетичен (ДНК) тест – ThyroGene, който може да ти помогне да определиш правилното за теб хормонозаместително лечение, в случай че страдаш от тиреоидит на Хашимото и прилагаш монотерапия с тироксин.

В края на тази публикация даваме линк към една доста изчерпателна статия на Боряна Герасимова – основател на Re:gena. Но първо искам да споделим нашите причини да сме много щастливи от факта, че този тест вече е достъпен и за България. Повече за самия тест можеш да прочетеш тук, но преди това:

Защо това е голяма крачка в правилната посока, когато говорим за хашимото?

На първо място, защото е важно да използваме комбинация от комплексни холистични подходи към здравето като цяло. Това е общовалидно правило, което не се отнася само до хашимото. Знаеш, че във „Вдъхновения“ се стараем да ти даваме много инструменти и мотивация в тази посока. Говорим за хранене, за хормони, за билки, етерични масла, мотивация, практични насоки, сън, почивка, стрес и още много, много ключови компоненти на здравословната грижа за себе си.

На второ място, защото, въпреки правилната хранителна терапия, промените в начина на живот и комплексната грижа, често може да се окаже, че все пак има още нещо, което като че ли куца. Какво може да е това? Разбира се, може да се окаже, че все още не са открити конкретните ти лични първопричини.

Но също така виновник може да са и гените!

И тук нека ти припомня една от основните максими на д-р Изабела Уенц:
„Твоите гени не са твоя съдба!“

Всъщност споделяли сме ти, че те не са 100% определящи за това дали ще, или няма да развиеш определено заболяване например. Също така многократно сме акцентирали, че според епигенетигата и науката за микробиома факторите на начина ни на живот могат да изключат определени „лоши“ гени. Или обратното, да включат определени „добри“ гени.

Но все пак е важно да знаеш с какви изходни данни разполагаш. Особено ако вече имаш хашимото и особено ако си на хормонозаместително лечение. И особено ако полагаш системни грижи за овладяване на състоянието, но усещаш, че ти липсва още нещо, за да се чувстваш наистина перфектно!

Повече за теста можеш да прочетеш в статията на Боряна Герасимова. Ще я откриеш тук.

Вярвам, че за да решиш един проблем, определено е за предпочитане да знаеш пред какво се изправяш. Това ти дава осезаемо голяма преднина. И това е общовалидно правило за това как да се справяме по-добре с предизвикателствата, които ни поднася съдбата.

И за финал – още една добра новина

От RE:gena ни предоставиха специален промокод, от който можеш да се възползваш както ти, така и твоя близка приятелка/роднина и т.н. Кодът е специално за теб, както и за всички наши читатели и предоставя отстъпка в размер на 10% от цялата сума за генетичния тест.

Промокодът е vdahnovenia_10
Вече е активен и дава 10% отстъпка от ThyroGene

И нека да издам една малка тайна. Всеки, който си поръча теста с промокод, ще получи и една книга подарък от издателство „Вдъхновения“.

Желая ти успех! И не забравяй, че дори и да решиш да си направиш теста, това не отменя необходимостта да правиш най-добрите здравословни избори за себе си. Такива, каквито можеш да правиш в ежедневието си. И дори и да са малки, важно е да продължаваш да ги правиш всеки ден.

Действието ден след ден, с малки, но устойчиви крачки е много по-успешна стратегия от програма максимум, изпълнена за кратък период!

А, ако искш да използваш някоя от останалите услуги на RE:gena можеш да използваш и стандартния ни промоционален код за 5% % отстъпка. Кодът е vdahnovenia_5 и дава 5% отстъпка за всички изследвания, освен ThyroGene.

1 коментар. Leave new

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Fill out this field
Fill out this field
Моля, въведете валиден имейл адрес.
You need to agree with the terms to proceed