Време за подаръци

Или как решаваме кой е следващият подарък към нова книга в предпродажба?

Винаги сме много развълнувани, когато предстои излизането на нова наша книга. Не само защото вече нямаме търпение да я видим как изглежда. Нямаме търпение и да помиришем хартията, да прелистим страниците ѝ. Защото на файл е едно, но на хартия винаги е някак по-реално и по-уютно.

От доста време насам (вече повече от две години) добавихме и още едно вълнуващо събитие, което придружава излизането на всяка наша книга. И това е подаръкът, който правим като комплимент към всичките ни читатели, закупили книгите ни в предпродажба.

Винаги се започва с един трескав ентусиазъм, дълго обсъждане на идеи и минаване през най-малко 10 варианта. Но за нас това не е само подарък към следващата ти нова книга. За нас той е много повече. Като най-основните параметри, по които го избираме, подредени по важност, са:

  1. да те усмихне;
  2. да е обвързан като тема с книгата, към която принадлежи;
  3. да е практичен;
  4. да е елегантен.

Добре, признаваме си, че този път се затруднихме доста с избора на подарък. Но тъй като и в личен, и в професионален план силно вярвам, че изпитанията и трудностите винаги са за добро, мисля, че този път подбрахме нещо наистина уникално!
Подаръкът към новата ни книга „Супербилките АДАПТОГЕНИ“ е билков дижестив за подобряване на храносмилането, при това по рецепта от книгата.

Сложихме го в симпатична кутийка във формата на сърце, за да ти напомним отново колко е важна любовта в живота ни.

Но ако си наш читател, знаеш, че не говорим само за романтичната любов, която също е изключително важна, а имаме предвид и любовта към нас самите.

Та, подаръкът, разбира се, е многофункционален. Използвай тази нежна билкова инфузия за успокояване на храносмилателната система след вечеря и за отпускане преди сън. Защото ние знаем колко са важни и храносмилането, и добрия, качествен и възстановителен сън.
Ако поръчаш книгата в периода на предпродажба, освен много вдъхновяващата и практична информация от нея, ще получиш и подаръка – билков дижестив за подобряване на храносмилането с инструкции как да си го приготвиш.

Използвай го, за да превърнеш в навик един вълшебен ритуал – чаша чай след вечеря. Направи го традиция след вечеря да поседиш на любимото си място за почивка за възвръщане на баланса след тежък ден, за подобряване на храносмилането и за осигуряване на качествен релаксиращ сън.
Само след седмица ще забележиш, че се будиш с повече енергия, сила и мотивация да се справиш с трудностите и с по-широка усмивка.
Ако ти е нужна повече информация – виж тук.

 

superbilki-adaptogeni

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Fill out this field
Fill out this field
Моля, въведете валиден имейл адрес.
You need to agree with the terms to proceed