Ползите от лицевата гимнастика или

Йога за лице

 

 

Вече говорихме за това какво е йога за лице. Можеш да прочете повече тук. Трябва да знаеш, че тази система от масажи и упражнения за лице можеш да срещнеш под най-различни наименования. Като например face lift, face yoga, лицева гимнастика и т.н. Както и да избереш да я наричаш, трябва да знаеш, какви са ползите от нея. Или с други думи защо да практикуваш и какво да очакваш от фейс лифтинга, когато започнеш да го практикуваш.

 

Ползи и ефекти има много. Затова е и тази статия. Но преди това искам да обърна внимание на това какво да не очакваш. Не е реалистично да очакваш, че след само 10 – 15 дни практика лицето ти ще се опъне както е било, когато си била на 14 години. Или като точно да си излязла от пластичната хирургия. Но пък ще има видимо по-здравословен и сияен вид. Освен това ще изглежда естествено и жизнено и ще можеш да продължаваш да се усмихваш!

 

Бъди отдадена на практиките в книгатаЙога за лицеи това са само някои от резултатите, които може да видиш или изпиташ:

 

Блестящ, сияен, здравословно изглеждащ тен.

 

Практиките тук могат да бъдат изключително полезни за подпомагане на кръвоносната система и за увеличаване на притока на кислород и хранителни вещества. Така те ще осигурят на кожата ти всичко необходимо, за да оцелее и да процъфти, като същевременно я направят по-здрава и сияеща.

 По-свежа, младееща кожа с изгладени бръчки.

 

Лимфната система се поддържа чрез насърчаване на оттичането на излишната течност, което детоксикира и след това обновява кожата. Самата система няма помпа, която да осигури изчистването ѝ, така че масажът на лицето наистина ѝ помага.

 

По-ясно изразени черти на лицето и подобрен мускулен тонус.

 

Подпухналостта намалява, когато лимфната система заработи правилно, но и лицевите мускули се упражняват, така че да станат по-стегнати (по същия начин, по който упражненията за бицепс тонизират ръцете ти). Упражненията в книгата ще ти помогнат да се сдобиеш с по-ясно очертана линия на челюстта и скулите, което ще подчертае естествените контури на лицето ти и ще намали появата на кръгове под очите.

По-малко пъпки.

 

Чрез детоксикация на кожата и стимулиране на кръвообращението ще можеш да намалиш появата на акне и дори да помогнеш за предотвратяването му.

 

Освобождаване на напрежението и намаляване на стреса.

 

Тази точка често изненадва хората, тъй като мнозина не осъзнават какво количество стрес задържаме в мускулите на лицето си. Знаем какво е усещането да имаме напрежение в цялото тяло – например болки в гърба и раменете от носене на тежки чанти или болки в кръста и бедрата от вдигане на децата. Но какво да кажем за мускулите на лицето? Често в тях се натрупва много напрежение от ежедневието, независимо дали седиш пред компютър по цял ден и напрежението води до болки в очите, или живееш или работиш в среда на голям стрес и усещаш как стискаш зъби. Може би дори не си го осъзнавала, докато не го прочете току-що. Точно така, отпусни челюстта… Виждам те!

 

 

Нашата кожа може да стане жертва на стреса точно толкова, колкото и останалите части от тялото. Стресът ускорява процеса на стареене, влияе върху здравината и еластичността на кожата и увеличава възпалителния отговор при тези, които вече страдат от състояния като екзема или акне. Но практиките в тази книга могат да те освободят от напрежението и стреса, да отпуснат нервната система и да намалят тревожността, а всичко това неизбежно ще окаже положителен ефект и върху кожата ти.

 

Затова зарежи извиненията и да се залавяме за работа!


Вземи СЕГА с БОНУС ВИДЕО КУРС
Включва 17 кратки видео урока!
Разкрий тайните на младата и сияеща кожа с новата книга на Софи Пери!

Йога_за_лице

„Йога за лице. Как да изваеш лицето си у дома само за 5 минути на ден“


Не пропускай шанса да преобразиш лицето си!
Промени лицето си с лесни и ефективни упражнения, които можеш да правиш у дома!
Поръчай книгата сега и започни своето пътешествие към по-млада и сияеща кожа!
Поръчай сега и получи БОНУС ВИДЕО КУРС с 17 кратки и полезни урока!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Fill out this field
Fill out this field
Моля, въведете валиден имейл адрес.
You need to agree with the terms to proceed