Като едно от най-динамично развиващите се издателства у нас, ние от „Вдъхновения“, продължаваме практиката си да издаваме проверени и ефективни концепции за подобряване стила и начина на живот и за личностно развитие.

Доказателство за това е новото заглавие на издателството – първата книга на експерта в областта на оналйн маркетинга, продажбите и обучителния дизайн Георги Христулев. „От любов към продажбите. Наръчник по тренинга Виртуоз в продажбите“ е насочена към подпомагане на читателите да изградят виртуозни търговски умения посредством използването на техниката учене чрез преживяване. В книгата е включена уникална комбинация от методите на коучинга, невролингвистичното програмиране (НЛП) и медиацията, която да мотивира и подкрепи българския търговец по пътя му не само към личностно себеусъвършенстване, но и към подобряване на цялостния бизнес климат в България.


За книгата си и за тренингите, които провежда, Георги Христулев казва:
Тренингът „Виртуоз в продажбите“, по който е написан и този наръчник, е създаден изцяло от мен. Това означава, че не е нещо купено от чужбина и адаптирано за нуждите в България. Базиран е на психодрамата, „учене чрез преживяване“, и освен търговските процеси съдържа и много психология. Част от хората, преминали през тренинга, споделят, че това не е само тренинг за продажби, а е и тренинг за това да сме по-добри хора!

Представянето на наръчника „От любов към продажбите“ ще се проведе на 05 декември 2018 г. (сряда) от 19:00 часа в книжен център „Greenwich“ на бул. Витоша 37.

Запази своят билет тук.

На събитието Георги Христулев ще ни разкаже за някои от най-често срещаните блокажи, с които се сблъсква всеки търговец, изправен пред дилемата да изпълни месечния таргет, но и да удовлетвори всички желания на клиента. Има ли златна среда? И можем ли да сме успешни търговци, като същевременно се отнасяме с грижа към клиента?
Ще имаме време за въпроси и дискусия. Подгответе се, ако искате да представите своята лична дилема (казус) и Георги Христулев да ви отговори на момента.
Разбра се, ще имате възможност да получите личен автограф от автора.

Повече за книгата, можеш да прочетеш тук.

Георги Христулев е предпочитан експерт в областта на продажбите и обучителния дизайн. Често е канен за лектор на семинари и конференции. Има и множество медийни експертни изяви както за популярни български новинарски и професионални уеб сайтове, така и в телевизионни предавания. Участва в управлението на няколко успешни компании, свързани с маркетинга, финансите, правото и образованието.

От 2014 година Георги Христулев организира и води тренинги за развитие на продажбените умения, посетени от над 4 000 души. Като своя мисия самият Георги Христулев определя това да върне доброто име на професията търговец и да се противопостави на консуматорския модел, добиващ все по-широка популярност в съвременното общество.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Fill out this field
Fill out this field
Моля, въведете валиден имейл адрес.
You need to agree with the terms to proceed