fbpx

Хранителна рецепта за бърз метаболизъм

Нека наистина да разберем какво се случва с тялото ти. Къде се намира здравето ти в този момент? Страдаш ли от диабет или висок холестерол? Имаш ли горещи вълни или необяснимо напълняване? Бориш ли се с летаргия? Чувстваш ли се претрупана и загубила връзка? Изпитваш ли хронична болка?

Каква е най-голямата ти мечта за твоето здраве? Да имаш повече енергия? Да не боледуваш? Да се справиш с определен здравословен проблем? Да имаш по-добра памет, стабилна кръвна захар или просто по-гъста коса? Да приемаш по-малко, а в идеалния случай никакви лекарства? Какво би направила, ако не се чувстваше толкова уморена?

Независимо от какво страдаш или с какво се бориш, изборът ти на храна допринася за твоите проблеми. Този избор обаче може също да има принос и към разрешаването им. Не си обречена да страдаш от влошаващи се енергия, здраве, физическа форма, функционалност и жизненост. Точно обратното – имаш силата да разрешиш своите здравословни проблеми. Всички ние се храним и е време да разбереш каква голяма лечебна сила може да има това рутинно действие.

Новата книга на Хейли Помрой, „Хранителна рецепта за бърз метаболизъм“, ще те научи как да използваш храната като лекарство. Тя не е суха теория, а практически наръчник, рецепта за това как да си партнираш с лекаря си и да поискаш лабораторни изследвания; за какви изследвания да попиташ и как да използваш резултатите от тях, за да си осигуриш постигането на успех. С тази книга можеш да създадеш персонална хранителна рецепта, с помощта на която да си върнеш здравето. На страниците ѝ ще откриеш насоки за самооценка, тестове за състоянието на цялото тяло, хранителни карти и вкусни рецепти.

В нея ще откриеш седем мощни хранителни предписания за възстановяване на здравето и излекуване на метаболизма, съобразени със седем различни състояния, от които страдат милиони хора по света:

Нарушено храносмилане

Синдром на раздразненото дебело черво, газове, подуване на корема, запек, диария и много други.

Умора

летаргия или пълно изтощение. Неспособност да си починеш независимо колко дълго спиш.

Хормонален дисбаланс.

Напълняване в областта на бедрата или корема, загуба на мускулна маса, оредяване на косата, горещи вълни, ПМС и други.

Холестерол

Високи нива на холестерол в кръвта

Промени в настроението

и особено такива, свързани с храната, като раздразнителност при глад, непреодолимо желание за определени храни, когато си под стрес, и повишаване на настроението след прием на шоколад

Диабет

Преддиабетно състояние, метаболитен синдром, инсулинова резистентност.

Автоимунни заболявания,

като тиреоидит на Хашимото, множествена склероза, ревматоиден артрит, лупус, псориазис и много други.

Хейли Помрой

Хейли Помрой е автор на бестселъри в класацията на „Ню Йорк Таймс“, клиничен нутрициолог, хранителен консултант на знаменитости, мотивационен лектор, чиято философия, „Храната е лекарство“, резонира с разбиранията на феновете ѝ. Тя е и гуру в областта на нутрициологията в Холивуд, като сред известните ѝ клиенти са Дженифър Лопез, Робърт Дауни Джуниър, Ел Ел Куул Джей, Рийз Уидърспуун, Ракел Уелч и Шер, както и редица професионални и олимпийски състезатели и директори на големи компании

„Когато бях на 19 години, бях диагностицирана с автоимунно заболяване. Бях млада, чувствах се зле, бях объркана и изгубена. Имах нужда от мой собствен медицински екип и от хранителна рецепта, която да подобри и подпомогне моя план на лечение, за да подобря своето собствено здраве. Никъде нямаше готов наръчник за мен, така че се наложи сама да си създам такъв. Сега заедно ще създадем рецепта, с която да върнете тялото си обратно към здравето с помощта на правилната храна.“ 

Кариерата на Хейли Помрой продължава повече от 22 години, като тя притежава и управлява клиники по интегративна медицина , обучава пациентите относно собствените им възможности и е търсен консултант по трудни случаи от препоръчвани лекари от реномирани практики, болници и образователни институции по целия свят.

„И така, нека ви нахраня. С информация. С надежда. С приемане. И с идеи за по-добро здраве. Бъдете търпеливи към себе си. Не забравяйте, че ако автомобилът се движи с висока скорост в грешната посока, не можете да направите обратен завой със 100 мили в час. Първо разбирате, че не е нужно да вървите по грешния път; след това забавяте и се оглеждате кога е безопасно да завиете. Тогава и едва тогава правите същинския завой и започвате да се движите в правилната посока.“ 

Вземи безплатен откъс от книгата „ХРАНИТЕЛНА РЕЦЕПТА ЗА БЪРЗ МЕТАБОЛИЗЪМ. Мощно предписание за възстановяване на здравето чрез храна“

В издателство „Вдъхновения“ издаваме полезни и практични книги, които помагат за разрешаването на множество специфични проблеми. Авторите, които подбираме, са водещи специалисти в конкретните си области. Към много от книгите подготвяме и допълнителни материали – статии, рецепти, дневници, безплатни електронни ресурси и други, за да ги направим още по-практични и работещи. Всички тези неща, както и информация за новите ни книги, специалните събития, които организираме и още, и още, споделяме в бюлетина си за нашите читатели.

Използвайте бутона по-долу, за да се абонирате за нашия бюлетин и да свалите откъс от най-новата ни книга „ХРАНИТЕЛНА РЕЦЕПТА ЗА БЪРЗ МЕТАБОЛИЗЪМ“.

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

Отзиви за книгата

„Хранителна рецепта за бърз метаболизъм“ от Хейли Помрой

Меню