Здравословно, лесно, вкусно

Започнете деня с питателна закуска, насладете се на свеж и засищащ обяд или се поглезете с вкусно сладко изкушение – и всичко това, без да компрометирате резултатите си, ако тренирате, ако се стремите към подобряване на фигурата си или просто искате да се грижите за здравето си. Как? С най-новите рецепти на най-добрия готвач сред фитнес инструкторите и най-успешния фитнес инструктор сред готвачите. За трети пореден път Генади Генадиев ще ви изненада с необичайни, но неочаквано вкусни комбинации от продукти, а лесните за изпълнение рецепти със сигурност ще влязат в ежедневното ви меню. Зарадвайте себе си и любимите си хора с протеинов сладолед, нисковъглехидратно суши или пица без тесто, при това без да прекарвате часове в кухнята.

Както винаги, всички рецепти са с изчислена хранителна стойност, а QR кодовете към тях ще ви насочат и към видео на изпълнението им.

Цена на книгата 25.00 лв.

Генади Генадиев

Генади Генадиев е персонален фитнес инструктор, кондиционен треньор, състезател по натурален бодибилдинг и най-вече човек, за когото спортът и здравословното хранене са начин на живот.

В своята практика той е помогнал на стотици хора да влязат във форма. Пропагандирайки здравословния начин на живот и здравословното хранене в частност, той е организатор на спортни лагери и редица семинари на тема „Най-често допускани грешки при диета“, „Как да приготвим лесен и здравословен десерт вкъщи“ и други.

Генади Генадиев е професионален фитнес треньор с над 12-годишен опит. Любовта му към фитнеса започва още в шести клас, но тренировките присъстват в дневния му график и са начин на живот и източник на вдъхновение и до ден днешен. Въпреки натовареното си ежедневие той тренира по два пъти на ден.

В професионалния си път Генади Генадиев е помогнал на стотици хора да променят навиците си към по-здравословни и да влязат във форма. Участвал е в редица телевизионни предавания, сред които „Тази сутрин“, „Преди обед“, „Събуди се“ и други. Социално отговорен, Генади подкрепя множество природосъобразни каузи и благотворителни кампании. Организатор на тренировки и походи с благотворителна цел, той определя себе си преди всичко като човек, за когото спортът и здравословното хранене са начин на живот.

Изтънчен кулинар и любител на вкусната храна с афинитет към фит, балансирани и нискокалорични, но полезни десерти, той ни радва с апетитни рецепти в социалните мрежи и в своите три кулинарни книги. Чрез тях Генади има за цел да покаже, че за да бъдем в добра форма, не е необходимо да консумираме само еднообразна и безвкусна храна, нито пък да прекарваме часове в кухнята или да харчим големи суми за необичайни продукти.

Генади Генадиев е създател и на две приложения за активен и здравословен начин на живот. Те са предназначени за заети хора, които искат да включат движението, вкусната храна и полезните навици в своето ежедневие.

Нисковъглехидратно протеиново „суши“

Нискокалорично, богато на белтъчини и само с три съставки.

Протеинови Pizza Rolls

Нискокалорични, богати на белтъчини, изключително вкусни, бързи и лесни за приготвяне.

Овесени гевреци

Моят здравословен прочит на рецептата – богати на фибри, с нисък гликемичен индекс и само със 132 калории в един геврек.

Протеинов течен шоколад

Нискокалоричен, богат на белтъчини, без рафинирана захар и хидрогенирани мазнини и с време за приготвяне под 5 минути.

Още книги от Генади Генадиев:

Закуската е едно от най-важите и най-често пропускани хранения за деня.

Чрез своята книга „Здравословни закуски“ фитнес треньорът Генади Генадиев има за цел да покаже, че придържането към здравословен и балансиран хранителен режим не е непременно обвързано с консумацията на безвкусна и еднообразна храна, нито с прекарването на безкрайни часове в кухнята за приготвянето ѝ.

Заменяйки традиционните съставки с техни здравословни алтернативи и пресмятайки хранителния състав, авторът показва, че за да сме във форма, не е необходимо да се откажем от любимите си пържени филийки, пица, палачинки, банички и други.

Някои от рецептите биха могли да бъдат използвани и за останалите основни хранения от деня, внасяйки разнообразие в менюто ни, без по никакъв начин да компрометират хранителния ни режим.

Пица с оризовки „Трио формаджи“

Хрупкава пица, богата на белтъчини, без глутен и само с 210 калории в едно парче.

Протеинов кекс с овесени ядки и горски плодове

Ароматен кекс, богат на белтъчини, без захар и само със 158 калории в едно парче.

Протеинов пастет с авокадо

Богата на белтъчини, вкусна и лесна за приготвяне разядка, подходяща за всяко от основните хранения.

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ
Zdravoslovno-lesno-vkusno-kniga-genadi

Здравословно, лесно, вкусно

Открийте Тайните на Вкусната Рецептата с Третата Готварска Книга на Генади Генадиев!