Вече сте издали своята книга и искате тя да стигне до по-широк кръг от читатели. Но как да се случи това, като на книжният пазар в България средно се появяват около 60 до 100 книги седмично?
Лесно е, само трябва да знаеш какво и как да го направиш. На помощ идваме ние – аз Борислава Люцканова и моят екип. Разбира се първото условие е, книгата ви да е с качествено съдържание и да е редактирана и издадена професионално.
Ако искате заедно да създадем успешна и печеливша маркетинг стратегия, която да работи за вас и вашата книга, свържете се с мен.

Консултациите се провеждат в три сесии по един астрономически час.

Всяка от консултантските ми програми се движи по създадената от мен Система за издаване на качествена книга с полезно съдържание, която Ви гарантира, че книгата Ви ще достигне до по-голяма аудитория. Изберете програма, която да отговаря на конкретните Ви нужди. Каквито и да са те, може да сте убедени, че зад Вас стоя аз с над 15-годишния си опит в сферата на книгоиздаването и книгоразпространението. През тези 15 години аз и моят професионален екип от специалисти сме реализирали множество успешни издателски проекти. Научили сме доста уроци и сме готови да ги споделим с Вас.

 

Ако все още се двоумите дали моите консултантски програми биха били полезни за Вас, можете да се запишете за безплатна опознавателна среща с мен. Научете как тук.

2 коментара. Leave new

 • Антоанета Богоева
  април 5, 2024 9:53 pm

  Здравейте уважаема госпожо Люцканова!
  Имам проблем с разпространение на издаваните ми книги.
  Въпрос : Издателят задължен ли е да предлага новоизлязла книга на Книжна борса за съответно разпространение?
  Какво трябва да направи авторът с купчината без защити книги, които изглеждат мъртвородени? Те са толкова сигурно обречени, че авторът е тотално отчаян.
  Вие какъв съвет бихте дали на този автор при положение, че изданието е прилично, отговаря на определени изисквани, приятно оформление, текст оценен от конкурс … Всичко в реда на нормалните изисквания за печат и издаване, но почти обречено на забвение и съответно унищожение на изгубено време, нерви, пари …
  Какво може да се направи в тази безизходност

  Отговор
 • Антоанета, здравейте,

  Много неприятна ситуация. За съжаление често се среща. Това с какво е задължен издателя и автора е описано в договора межди двете страни. Варианти на договаряне на услугата има много. Това е многопластова дейност, Не е просто да придвижиш файловете за печат.
  Точно затова са тези консултантски услуги в сайта ни, за да пояснят стъпките, етапите и да предпазят автора от една такава неприятна ситуация.

  На първо място препоръчвам да си прочетете договора и да видите с какво сте се съгласили и какво сте договорили в този договор. Права и задължения – и на двете страни. И да изисквате спазване на поетите ангажименти.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Fill out this field
Fill out this field
Моля, въведете валиден имейл адрес.
You need to agree with the terms to proceed