Това е най-пълната консултантска програма в помощ на автори, които искат да изпипат всички детайли по книгата си, да са уверени, че структурата и съдържанието ѝ ще бъдат поднесени по най-добрия начин и ще стигнат до точната аудитория, за да може книгата им да се превърне в longseller.

В тази програма работим върху това как да изберете грабващо заглавие за книгата си, как да изградите дистрибуцията си, кои канали и чия помощ да ползвате, дали да се възползвате от услугите на издателство, или да издадете и дистрибутирате книгата си сами, как в лесни стъпки да управлявате целия издателски процес, какво е ISBN и необходим ли Ви е той, как да ценообразувате, така че да сте атрактивни на пазара и да печелите, какви са правата Ви на автор. Ще получите основни насоки за дизайна на корицата и на самото книжно тяло, ще Ви бъде предоставен подробен анализ на пазара в съответния жанр, за да изберете правилното позициониране.

Но най-голямото предимство на тази програма е, че аз се ангажирам лично да изчета и да коментирам целия текст на книгата. Това не е редакторска работа, а конкретни насоки как да преведете на разбираем език творческите си идеи, така че да достигнат и да се разберат от по-широка публика. След това ще получите и конкретни насоки и препоръки за подобряване на текста, които да обсъдим и да надградим заедно.

Консултациите се провеждат в четири сесии по един астрономически час и включват анализ и препоръки по текста в рамките на до 24 работни часа.

Коментарите към текста се изпращат по електронната поща за кореспонденция.

2 коментара. Leave new

 • Карамфил Бахчеванов
  април 11, 2024 1:00 am

  Здравейте,
  Не съм сигурен, че търся точно премиум пакета, макар онази част с изчитането и коментара на текста ще ми е от полза. Засега имам дизайн, който може да търпи леки промени и малко „ошлайване”. Най-важното, че имам книга, която има нужда от редактор, а впоследствие и коректор.

  Отговор
 • Здравейте, Карамфил,

  И въпросът е?

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Fill out this field
Fill out this field
Моля, въведете валиден имейл адрес.
You need to agree with the terms to proceed