“Живот без шоколад е живот, в който нещо липсва.”

 Марша Колмън Мортън

Шоколад, шоколад, шоколад! Като повечето хора, ние от ВДЪХНОВЕНИЯ също сме почитатели на сладкото изкушение, което мнозина считат за нездравословно и дори вредящо на организма ни. Но какво, ако споделим, че шоколадът има своя здравословна версия? И не става дума за т. нар. черен шоколад, който е полезен в количества, оскъдни в представата ни за удоволствие.

Вдъхновения Natural Shop идва, за да разкрие няколко идеални варианта на любимия ни нездравословен шоколад в една наистина здравословна версия. Тортата Milky way, както и пълна гама от ръчно приготвени бонбони са само част от менюто, което Вдъхновения Natural Shop е подготвило за посетителите на ежегодното изложение на шоколад и шоколадови изделия Grand Chocolate Festival 2018.

На щанд №72 гостите на изложението ще могат да се насладят на още няколко изненади от ВДЪХНОВЕНИЯ заедно със собственика на издателството – Борислава Люцканова, която ще ви даде практични съвети, препоръки, полезна информация за това как да организирате едно по-здравословно ежедневие, както и още много идеи за здравословните варианти на нашите любими десерти.   А в неделя от 13.30 до 14.00 часа ще се проведе и уъркшоп „Течен шоколад“, където бързо и лесно посетителите ще могат да станат свидетели на едно от най-предпочитаните шоколадови изкушения, но приготвено в домашни условия, без нуждата от твърде много съставки и уреди.

Разбира се, гостите ще могат да разгърнат и книгата „Суров шоколад“ от Борислава Люцканова, разкриваща много тайни за благоприятното влияние на шоколада върху организма, както и различните варианти в консумирането му. Тя ще краси щанда на Вдъхновения Natural Shop – посетителите ще могат да я закупят на място по време на изложението.

 

 

Grand Chocolate Festival 2018 ще се проведе на 10 и 11 март в Интер Експо Център, бул. Цариградско шосе 147, зала 5, от 10.00 до 18.00 ч. Издателство ВДЪХНОВЕНИЯ и Вдъхновения Natural Shop канят всички любители на шоколада да се насладят на неговата алтернативна здравословна версия заедно с приятели и любими хора. Билети за изложението можете намерите на http://bit.ly/2skyggQ

Сладкото настроение – гарантирано!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Fill out this field
Fill out this field
Моля, въведете валиден имейл адрес.
You need to agree with the terms to proceed