Всеки втори българин мечтае да издаде книга.

Ако и ти си сред тази половина от населението, то вероятно

  • мечтаеш да издадеш книга, за да вдъхновяваш чрез словото си повече хора;
  • имаш определени професионални постижения и си избрал да ги споделиш с хората, които искат да напреднат в областта, в която си специалист;
  • искаш да издадеш книга, за да се позиционираш като експерт в професията си и да разшириш кръга си на влияние;
  • винаги ти е било приятно да пишеш, макар и понякога да си го правил между другото, и смяташ, че най-после е дошъл моментът творбите ти да видят бял свят.

Как да направиш това?

Задължително ли е да използваш услугите на издателство, или можеш да се справиш и сам?

Разбира се, че можеш и сам, но ако искаш да ползваш услугите на издателство, моля, изпрати ни откъс от ръкописа си, както и представяне на цялостната концепция на книгата, а ние ще ти отговорим във възможно най-кратък срок.

Голямото предимство на този подход е, че единствената ти инвестиция са времето и усилията за написването на книгата ти. Да, наясно сме, че процесът не е никак лесен и вложените от теб усилия със сигурност са доста. Но няма да имаш последващи разходи, защото издателството ще ги поеме. Такива са разходите за редакция, корекция, предпечат, дизайн, печат и разпространение. Всички етапи се случват само и единствено след твоето одобрение.

Това, което получаваш като автор, е процент от приходите от реализираните продажби за периода, в който книгата е в разпространение.

Ако преценим, че идеята е добра, но има какво още да се изпипва по цялостната концепция и/или по текста, ще ти препоръчаме да преминеш през обучителните ни програми (Линк към програмите), за да сме сигурни в успеха на твоята книга.

А ако искаш да издадеш и разпространяваш книгата си сам, то ние можем да те напътстваме по време на всички процеси.

Както видя и по-горе, процесите не са никак малко. Започваме с идеен проект, създаваме цялостна концепция на книгата, като следим коя аудитория искаме да обхване и изпипваме детайлите. Подбираме какво да се включва в книгата и кое е важно да не пропуснем, за да бъде разбрана и съветите в нея да бъдат приложени от читателя. След като си готов с ръкописа, правим подробен анализ на целият текст – абзац по абзац, и проследяваме изразните средства и общото внушение. Следват редакция, корекция, дизайн, концепция, визия, предпечат, печат… Едва тогава започва същинската работа – по продажбите.

И тук следва серия от въпроси – кои канали да използваш, как да следиш популярността на книгата си и реакцията на аудиторията, как да реализираш повече продажби…

Имаме отговори и на тези въпроси. Погледни тук (линк към консултантските програми) или се свържи с нас (линк към контакти)

А ако искаш да работим заедно за създаване на цялостна концепция на твоята книга, особено ако тя по някакъв начин е свързана със здравословния начин на живот, задължително погледни тук (линк към консултантските програми) и ни се обади (линк към контакти).

Аз, Борислава Люцканова, с моя 16 годишен опит, и моят екип от професионалисти можем да сме до теб във всеки един етап и да ти спестим много лутания, както и да те предпазим от грешки, за да бъде книгата ти наистина професионално изпълнена и да може читателят с удоволствие да я разгръща отново и отново. Можеш да разчиташ, че ще получиш обективна консултация и насоки кой от начините на издаване на книга е най-подходящ в твоя случай.