Издайте книгата си така, че да стигнете до по-голяма аудитория

Консултантски програми с Борислава Люцканова

Консултантските програми са в помощ на автори, които искат да издадат книга с атрактивен и професионален дизайн, добра структура и съдържание, която да се задържи максимално дълго време на книжния пазар.

Бихме могли да работим заедно по една от следните три програми, която смятате, че е най-подходяща за Вас.

Пакет Премиум

Това е най-пълната консултантска програма в помощ на автори, които искат да изпипат всички детайли по книгата си, да са уверени, че структурата и съдържанието ѝ ще бъдат поднесени по най-добрия начин и ще стигнат до точната аудитория, за да може книгата им да се превърне в longseller.

Пакет Оптимум

Това е консултантска програма в помощ на автори, които искат да създадат цялостна дългогодишна концепция за позициониране на книжния пазар като водещи специалисти в своята област. Ако искате да си спестите тестването на пазара за Ваша сметка, доверете ми се.

Базов пакет

Това е консултантска програма в помощ на автори, които искат да са наясно с всички детайли около книгозидаването, смятат, че могат да се справят и сами с повечето неща, но има моменти, в които биха искали да почерпят опит от професионален екип, за да подобрят и оптимизират целия процес, както и крайния продукт.

Пакет маркетинг

Вече сте издали своята книга и искате тя да стигне до по-широк кръг от читатели. Но как да се случи това, като на книжният пазар в България средно се появяват около 60 до 100 книги седмично?