Вдъхновяващ дневник

След една година ще ти се иска да си започнала от днес!

Вдъхновяващ дневник с цялостна система за постигане на важните за теб цели. Плюс последваща програма за следване, за да достигнеш до изграждане на наистина устойчиви и дълготрайни здравословни навици.

Вдъхновяващият дневник ще ти помогне да създадеш и следваш своята лична програма с лекота. Написан с много топлина и разбиране за емоционалния свят на една жена, защото всички познаваме лутането между еуфорията и спада на ентусиазма. Този дневник ще бъде най-добрият ти приятел в миговете, когато ти се иска да се откажеш, и ще ти помогне да продължиш напред.

Вземи вдъхновяващия дневник още днес.

12-седмична програма за изграждане на дълготрайни и устойчиви здравословни навици

null

Цялостна програма

която разглежда хранене и спорт, но и модели на поведение, които ни спират или ни движат напред. Помага ни да се справим с емоционалните блокажи и съпротивите. За да не се отказваме от мечтите си, а да изградим устойчиви навици.
null

Личен и персонализиран режим.

За да стигнеш до своята лична мотивация, защо да правиш или да не правиш нещо определено. С негова помощ ще подредиш своите приоритети и ще можеш да ги следваш.

null

Лесни стъпки за следване всеки ден.

Помагат ти да следиш и надграждаш процеса, но също и да не се предаваш и отказваш в трудните моменти. Надградени са със седмични и месечни отчети, с чиято помощ да следиш напредъка си и да преодоляваш лесно възникналите по пътя препятствия.

Поръчай комплект Вдъхновяващ дневник + чаша

Вземи сега на промо цена от 39,90 лв., вместо 49,90 лв.

Борислава Люцканова

Нутрициолог и създател на издателство „Вдъхновения“
Автор на книги за здравословно хранене
Създател на първите български безглутенови продукти за домашно печене Yummy Natural
Активно спортуваща от дълги години

Защо създавам този дневник?

Знаеш, че във „Вдъхновения“ сме издали много книги с полезни хранителни протоколи, които може да решат специфични здравословни проблеми. През годините се срещам с много жени, които успяват да се справят с тяхна помощ. Успяват да приложат протокола на практика и значително да подобрят здравословното си състояние. За съжаление, срещам се и с такива, които въпреки големия набор от полезна информация в книгите и статиите ни, не успяват.

Тези, които не успяват, не са по-немотивирани или по-неподготвени от тези, които успяват. Макар че немалка част от тях си мислят, че са се провалили, че нямат воля, че нямат мотивация. Всъщност волята и мотивацията нямат чак толкова голямо значение. Защото определяща тук е дисциплината. Мотивацията ни помага да започнем, но дисциплината е тази, която ни помага да продължим.

Точно затова разработих този дневник. Това, с което ще ти помогне, са инструментите за изграждане на дисциплина. Базирани са на дългогодишния ми опит и наблюдения по спазването (и неспазването) на конкретна програма.

Този ВДЪХНОВЯВАЩ дневник е съвместим с всички протоколи и програми, издадени от издателство „Вдъхновения“. Просто е още един инструмент, който може да ти помогне да стигнеш там, където искаш.

Лично на мен изградените навици и дисциплина (да тренирам, да се храня здравословно и да пия достатъчно вода, да си почивам) ми помагат да остана в баланс дори и в най-стресови моменти. А като собственик на няколко бизнеса и родител на двама тийнейджъри, които последната година учат дистанционно, предполагам се досещаш, че не е като да ми липсват такива.

Твърдо вярвам, че правилната дисциплина и изградените навици определят дали ще запазиш баланса. И най-вече – в трудните ситуации ни помагат да се движим напред.

Технически параметри

Луксозно издание с 192 цветни страници и твърда корица. Удобно за писане.
И още:

  • 35 страници пълно описание на програмата. В тях си говорим и за връзката между ума и тялото, магическата сила на ритуалите и навиците, как да се справим със самосаботажа, как да процедираме, когато еуфорията си отиде и още, и още.
  • Седмични и месечни цели – напътствия как да определиш важните за теб цели и място за проследяване на седмична и месечна база.
  • Ежедневна програма – страничка за всеки ден от програмата, за да ти е по-лесно да следиш прогреса.

Мотивиращи мисли за доза вдъхновение, които ще са ти от полза в трудните моменти.

Вземете безплатен откъс от „ВДЪХНОВЯВАЩ дневник за влизане във форма“

В издателство „Вдъхновения“ издаваме полезни и практични книги, които помагат за разрешаването на множество специфични проблеми. Авторите, които подбираме, са водещи специалисти в конкретните си области. Към много от книгите подготвяме и допълнителни материали – статии, рецепти, дневници, безплатни електронни ресурси и други, за да ги направим още по-практични и работещи. Всички тези неща, както и информация за новите ни книги, специалните събития, които организираме и още, и още, споделяме в бюлетина си за нашите читатели.

Използвайте бутона по-долу, за да се абонирате за нашия бюлетин и да свалите откъс от най-новата ни книга „ ВДЪХНОВЯВАЩ дневник за влизане във форма “

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ

Луксозно издание със 192 цветни страници:

  • Удобно за писане. Превръща планирането в едно невероятно вдъхновяващо и красиво ежедневно преживяване.
  • Седмични и месечни цели – напътствия как да определиш важните за теб цели и място за проследяване на седмична и месечна база.
  • Ежедневна програма – страничка за всеки ден от програмата, за да ти е по-лесно да следиш прогреса.
  • Мотивиращи мисли за доза вдъхновение, които ще са ти от полза в трудните моменти и още много полезна информация.

Галерия

ВДЪХНОВЯВАЩ дневник за влизане във форма. 12-седмична програма