Kолекция текстилни подвързии

За да предпазим вашите книги за по-дълго време, както и за да направим четенето ви наистина приятно, вдъхновяващо и зареждащо, подготвихме първата ни колекция текстилни подвързии за книги.

Защо да ги използвате? За да предпазите книгата си за по-дълго време, особено когато четете на плажа, в движение или в компанията на любимата ви напитка. Да, неведнъж сме виждали какво се получава в комбинация между книга и кафе например. Също така за да заредите себе си и околните с усмивка и добро настроение дори още преди да сте отгърнали любимата си книга.

Първата ни колекция текстилни подвързии включва 5 дизайна с различни положителни послания и различни цветове на текстила, за по-добро настроение през целия ден.

Подходящи са за формат на книга 23х16 см. и малко по-голям, с възможност за регулиране на подвързията спрямо обема на книгата. Приложими са както за меки, така и за твърди корици. Може да се перат и гладят!

Подвързиите са изработени от висококачествен текстил, за да могат по-дълго време да защитават вашите любими книги и да направят четенето ви по-приятно!

И не на последно място! Не забравяйте, че те са идеален подарък за любим човек, който обича да чете.

Не са открити резултати.

Защо да изберем текстилна подвързия?

ИЗБЕРЕТЕ СИ ВДЪХНОВЯВАЩА ТЕКСТИЛНА ПОДВЪРЗИЯ
Не са открити резултати.