fbpx

Kолекция текстилни подвързии

За да предпазим вашите книги за по-дълго време, както и за да направим четенето ви наистина приятно, вдъхновяващо и зареждащо, подготвихме първата ни колекция текстилни подвързии за книги.

Защо да ги използвате? За да предпазите книгата си за по-дълго време, особено когато четете на плажа, в движение или в компанията на любимата ви напитка. Да, неведнъж сме виждали какво се получава в комбинация между книга и кафе например. Също така за да заредите себе си и околните с усмивка и добро настроение дори още преди да сте отгърнали любимата си книга.

Първата ни колекция текстилни подвързии включва 5 дизайна с различни положителни послания и различни цветове на текстила, за по-добро настроение през целия ден.

Подходящи са за формат на книга 23х16 см. и малко по-голям, с възможност за регулиране на подвързията спрямо обема на книгата. Приложими са както за меки, така и за твърди корици. Може да се перат и гладят!

Подвързиите са изработени от висококачествен текстил, за да могат по-дълго време да защитават вашите любими книги и да направят четенето ви по-приятно!

И не на последно място! Не забравяйте, че те са идеален подарък за любим човек, който обича да чете.

Защо да изберем текстилна подвързия?

ИЗБЕРЕТЕ СИ ВДЪХНОВЯВАЩА ТЕКСТИЛНА ПОДВЪРЗИЯ
Меню