Ставаме на 7 !
Днес издателство “Вдъхновения” празнува своя 7-и рожден ден!
Искаме да ви кажем голямо БлагоДАРя!

 

 

Благодаря, че сте с нас, че ни подкрепяте и че ни давате смисъл, сили и възможност да продължим да се развиваме!
В днешно време човек рядко се замисля за по-сериозни неща, но за нас е важно да споделим нещо много съществено! И то е свързано с едно явление, наречено „Ефектът на пеперудата“! В контекста на нашия празник това означава, че всеки път, когато купувате книга на издателство „Вдъхновения“, вие гласувате за нас! И под нас нямам предвид нас като издателство, а нас като общност. Защото ние сме общност! Повярвайте ми, имам много причини да твърдя това! С този жест вие избирате не само книга на “Вдъхновения”, а вие гласувате за това издателството да продължи да съществува, да се развива и да дава все повече стойност!

БлагоДАРим!

С всяка обратна връзка, която споделяте с нас, вие увеличавате силата и енергията на положителното и ни зареждате с много смисъл! А положителните обратни връзки, които споделяте с нас, вече 7 години, са наистина много! За което също сме изключително благодарни! И може би не всеки си дава сметка за ефектa на този дребен жест, но това ни ангажира много.

 • Ангажира ни да продължим да поддържаме летвата все така високо.
 • Ангажира ни да продължим да ви усмихваме, защото с всяка споделена ваша усмивка се усмихваме и ние. При това широко!
 • Ангажира ни да продължаваме да оправдаваме и да заслужаваме доверието ви.
 • Ангажира ни да ставаме все по-добри в това, което правим. И да търсим все повече практични решения за благополучие. Защото накратко това е вибрацията на „Вдъхновения“.
  И това е „Ефектът на пеперудата“, който сбъдвате всички вие.

За което благоДАРИМ!

Разбира се, приготвили сме подаръци за нашия празник, но преди да преминем към тях, искам да сложа код на това послание. И той е в още една максима, в която много силно вярвам. Тя гласи:

В каквото избереш да се фокусираш това избираш да увеличаваш.

Затова молбата ми днес е нека да изберем да се фокусираме повече върху хубавите, положителни и зареждащи неща от ежедневието си, за да ги увеличаваме. И тук вече не говоря за нашия празник и за нашето издателство. Това е послание, което бих искала повече хора да прегърнат и да предадат в ежедневието си, за да увеличаваме доброто, красивото и положителното. Всеки сам за себе си, в ежедневието си, но и заедно като общност.
Предварително благоДАРИМ!

Накарай някой да се замисли за това, че в този свят има достатъчно добри неща, на които да се радваме. Да, има и не толкова добри, с които трябва да се справяме, но ако сме благодарни за добрите ще ни е по-лесно да се справим с останалите! Такива дребнички добри и красиви неща, които ни усмихват, като например разцъфтелите дървета през пролетта, които често подминаваме забързани. Нека днес да спрем и да им се порадваме. Дори да отделим 30 секунди, това е действие с много силен положителен заряд.
И днес (но не само днес) се усмихвай повече. Усмивката също се предава и умножава.

Теглим 7 награди.

Разбери повече тук:

И те са 7 от новите ни уникално красиви, натурални свещи, за повишаване на положителната вибрация. Но за тях ще ти разкажем малко по-късно.

 

БлагоДАРим ти, че си с нас!
БлагоДАРим ти, че четеш това.
БлагоДАРим ти, че вярваш в доброто и помагаш то да се разпространи.

Заедно сбъдваме чудеса!
Твоя Борислава Люцканова
Създател на издателство Вдъхновения

7 коментара. Leave new

 • Мартина
  юни 9, 2023 11:01 am

  Прекрасни и вдъхновяващи, както винаги! Продължавайте все така!

  Отговор
 • Теодора Миткова
  юни 9, 2023 12:04 pm

  Благодаря за личното отношение! Удоволствие е да пазарувам и ползвам вашите книги и рецепти! Вие правите така, че хората да се чувстват щастливи! БЛАГОДАРЯ ВИ!!!

  Отговор
 • Цеца Вавилонова
  юни 9, 2023 2:47 pm

  Честит рожден ден! Вашата усърдна работа донесе промяна в живота ми. Благодарение на книгите, които предлагате, придобих знания за това как да подобря здравето си, ежедневието си, живота си като цяло. Да не страдам, а да мога адекватно да се грижа за себе си и семейство си!

  Отговор
 • Вероника Стоева
  юни 9, 2023 3:19 pm

  Честит рожден ден , Вдъхновения! Бъдете преди всичко много здрави, благословени и още повече вдъхновени! И Благодаря, че Ви има!
  Весел празник!

  Отговор
 • Мария Крумова
  юни 9, 2023 9:31 pm

  Благодаря ви много и ЧРД
  Желая ви да сте живи и здрави всички и все така да ни вдъхновявате и зареждате положително дълги години

  Отговор
 • Нина Коцева
  юни 10, 2023 10:22 pm

  Честит Рожден Ден! Още много години да вдъхновявате читателите, да носите радост и усмивки!

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Fill out this field
Fill out this field
Моля, въведете валиден имейл адрес.
You need to agree with the terms to proceed