Спечелете точки в Клуба за лоялност. Моля, не забравяйте да
влезете в акаунта си преди да завършите поръчката си. Може да направите това и в следващата стъпка. Ако все още
нямате регистриран акаунт в онлайн магазина – след въвеждането на адрес за доставка – маркирайте отметката:
“Желаете ли да Ви бъде създаден акаунт?”.
Вкусна рецепта за кашкавалки без глутен. Днес споделяме рецепта от чудесната книга на Габриела Цулин60 безглутенови рецепти! В нея можеш да откриеш лесни, бързи и икономични рецепти за печене без глутен. Както знаеш, това печене си има своите специфики. Затова не винаги имаме гарантиран резултат. Затова, ако си начинаещ в кухнята е добре да имаш своя практичен наръчник. Пробвай рецептата още днес! Ако ти хареса виж още в книгата.
Необходими продукти:
160 грама нишесте от тапиока
370 грама безглутеново брашно
280 милилитра прясно мляко
200 грама кашкавал
30 милилитра зехтин
2 яйца
щипка сол
Начин на приготвяне:
Сложете брашната и солта в дълбока купа.
Добавете прясното мляко, зехтина и яйцата.
Разбъркайте добре до образуването на тесто.
Добавете настъргания кашкавал и премесете отново.
Сложете тестото в найлонов плик и го поставете за 1-2 часа в хладилник. След това оформете големи питчици и ги подредете в тава, покрита с хартия за печене.
Печете на 180 градуса с включен вентилатор, за 20-25 минути.
Извадете кашкавалките от фурната и ги оставете да изстинат напълно.
Приятен апетит!