Надя Петрова е един от най-любимите ни автори! Перфекционизъм и професионализъм са само две от многото ѝ качества, които обожаваме. Работата с нея е едновременно удоволствие и вдъхновение, а резултатите винаги са дори по-блестящи, отколкото сме си представяли. Способността ѝ да заразява и увлича хората около себе си, да ги мотивира и подтиква към самоусъвършенстване е ключът към успехите ѝ на всяко поприще. Извън харизмата обаче коя е тя? И защо, въпреки че обичаме, подкрепяме и вярваме във всичките си автори, я определяме като „любимия“ ни такъв?

Надя е авторът, който ще ти предаде книгата си 2 седмици след крайния срок.

Нищо ново, нооо, момент. Не е това, за което си мислиш. Тя не ни я предава в срок не защото не е готова! А защото иска да изтества още веднъж (най-малко за десети пореден път) всичко, което е написала и препоръчала вътре! За да е сигурна, че е най-доброто и че работи! В случая говорим за първото издание на „14 дни детокс“. Най-ефективната и най-вкусната програма за пречистване на организма.

Надя е човекът, който ще наеме цял екип да ремонтира новото ѝ студио и само 2 часа, след като е започнал, ще го обучи как точно трябва да си свърши работата и да налепи плочките. Защото е видяла резултата, който не ѝ е харесал, и е изкарала едно бързо онлайн обучение! Резултатът – майсторите ѝ благодарят 🙂 А студиото е повече от прекрасно.

Надя е първият нутриционист в България! Първият и най-големият.

Или, както обичам да я наричам, Гранддамата на здравословното хранене в България. Тя не само въведе понятието нутрициология у нас, но и вдигна толкова високо летвата, че можем само да ѝ кажем „БЛАГОДАРЯ, че избра да споделиш всичко това с нас! <3“

Благодарни сме на Надя и за това, че разработи най-уникалните, полезни, вкусни и ефективни хранителни добавки, които работят не само за нашето здраве, но и за нашата красота. Научи повече за тях тук .

Надя Петрова добавки
Добавките на Надя Петрова

И като си говорим за красота,… няма как да подминем бутилките ONEconic . Красиви, практични, еко и изработени от борсиликатно стъкло, за да можем да ги ползваме и за чай и за ледено студена лимонада <3 Облицовани със силикон, за да ги предпазва от счупване! Тествано! Работи!

Разбира се, целият ни екип е оборудван с тях. Обожаваме ги!

Но преди всичко, Надя е изключително позитивен човек, който не се предава пред трудностите, а подхожда винаги с информиран избор и решимост да се справи. Готова е да учи винаги и да действа дори и в трудните моменти. Това според нас е ключовата ѝ формула за успех. Изглежда твърде просто? Да, така е! Но изисква сила! Просто трябва да следваш тези две стъпки. Надяваме се да заразим и теб с този позитивизъм и решимост!

Повече за това как Надя среща съдбата си да помага на хиляди българи да подобрят здравословното си състояние можеш да прочетеш в личната ѝ история, която е публикувала на сайта си . Повратна точка и „Аха!“ момента, за който сме благодарни всичките ние, нейните верни почитатели.

 

Наде, благодарим ти от сърце, че споделяш тонове полезна информация с нас и че не спираш да се развиваш!

А ето и едно кратко видео включване от Надя, специално за теб.

 

Поръчай само сега „В търсене на истината за храната и здравето“ с автограф от самата Надя Петрова и подарък: бонбонски ключодържател във формата на сърце, за да ти напомня колко ключова е любовта.

Книгата излиза на 05.10.2020 година.

Очаквай доставка след тази дата!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Fill out this field
Fill out this field
Моля, въведете валиден имейл адрес.
You need to agree with the terms to proceed