ВИЕ НИКОГА НЕ СТЕ ЗАГУБЕНА КАУЗА!

Малко материал за размисъл и обръщението на д-р Сара Готфрид към всички жени. Предлагаме ти текст, който, надяваме се, ще ти върне вярата, че на колкото и години да сме, ние никога не сме загубена кауза. Преди това обаче нека споделим едно интересно видео на д-р Готфрид от Инстагам. Сигурни сме, че ще разбереш връзката. И колкото и да не ни се иска да е така, вярваме, че поне веднъж си попадала в тази ситуация.

 

Днес е време за размисъл.

И преди да си повярвала на лекъря… не! Не остаряваш! Тялото ти изпраща сигнали, на които е важно да обърнеш внимание. Изгледай видеото отново и прочети откъс от новата книга на д-р Сара Готфрид „Жените, храната и хормоните. 4 седмичен кето план, специално разработен за жени“.

Ние никога не сме твърде стари, за да възстановим хормоналния си баланс. Никога не сме загубена кауза. И все пак;

В социалните медии и на други места често чувам жени да казват: „Аз съм в менопаузата – вече е късно за мен!“. Не е вярно! Много от хормоните, които са засегнати, особено инсулин, хормон на растежа, тестостерон и естроген, се модулират от храната, детоксикацията, кетозата и часовете на хранене.

Няма горна граница за най-добрата възраст за постигане на хормонален баланс

По същия начин вие никога не сте загубена кауза. Дори и да сте разочаровани от липсата на резултати и да чувствате, че метаболизмът ви никога не е бил по-бавен, все пак можете да постигнете напредък. Имам изследвания на такива случаи, с които мога да ви докажа, че е възможно, макар че може да отнеме повече време. Първоначално може да отслабвате с по 400 грама на ден, както Лара, на 45 години, през първите пет дни. Или по-бавно, като Лоутъс, на 51 години, която обаче в крайна сметка свали 17 килограма, макар при започване на Протокола на Готфрид да имаше забавен метаболизъм.

Гледайте нещата в перспектива.

За щастие, можете успешно да следвате научно обоснования Протокол на Готфрид, да възстановите баланса на метаболитните си хормони и да отслабнете, независимо дали сте всеядни, пескетарианци, вегетарианци или вегани.18 Включих рецепти и примерни планове за хранене, които да комбинирате и напасвате спрямо своите нужди и предпочитания, така че да можете да се вписвате в ежедневните си цели и да триумфирате.

Как да се справим?

Ако се опитвате да се справите със симптомите си с лекарства, е по-малко вероятно да се излекувате, отколкото ако тръгнете по различен път на базиран на промени в начина на живот лечебен подход чрез Протокола на Готфрид. Можете да скъсате с миналото и да постигнете хормонално равновесие. Ще обичате и оценявате тялото си по съвсем нов начин и ще бъдете вдъхновени да се храните така, защото се чувствате толкова добре и здравословните ви проблеми се решават. Багажът, травмите и самосаботажите ще останат в миналото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Fill out this field
Fill out this field
Моля, въведете валиден имейл адрес.
You need to agree with the terms to proceed