От желание да правиш живота по-красив

Често получаваме обратни връзки от читатели. Уви, рядко ги споделяме. Но днес ще променим това. Мотивира ме писмо, което получихме вчера. Още едно силно, лично и натоварено с много положителен заряд писмо, което много силно улавя нашето желание и мисия: „да правиш живота по-красив“.

Много пъти съм споделяла колко силно вярвам, че доброто и красотата трябва да се споделят. Затова отварям нова рубрика тук. И ще споделяме обратните връзки, за моменти в които имаме нужда от смисъл! За моменти, в които ценностите и вярата  ни в доброто биват разклатени, върни се тук и прочети! Защото живота може да е по-красив! И това е и линча наша отговорност. Нека приведем очакванията си в действие! Така ще можем да случваме нещата! И да сме удовлетворени от това.

Чрез споделянето на красотата, доброто и положителното ние им даваме сила да се умножават!

Нека да ги увеличим, заедно. Ако имаш нужда от свежи пролетни идеи, то приеми нашето малко предизвикателство! И то е да се научим да споделяме и да забелязахме повече хубави неща в ежедневието си! Може това споделяне да е в офиса, с най-близките ни, може да е само в нашия микросвят и да не е свързано със споделяне на неща в социалните медии или на полжители обратни връзки като тази. Но както и дамата споделя, от “другите имаме достатъчно”! Нека заедно да увеличим положителните!

Споделено от наш читател:

Здравейте, Vdahnovenia.bg!

Не съм от тези, които пишат отзиви, дори и да съм разочарована от даден продукт или услуга,  но в случая е от малкото изключения. 

Не знаех за Вас, случайно попаднах. Поръчах. Дори не беше голяма поръчка. Очарована съм от отношението Ви. Прецизно е подреден сайтът Ви, с много vduhnovenia е опакована пратката. Скъпи браншове не се стараят толкова. Направихте ми впечатление и то прекрасно! 

Убедена съм, че когато нещо е хубаво, трябва да се казва, дава за пример и подчертава. В ежедневието има достатъчно от другите примери. 

Не зная какво Вас Ви вдъхновява и колко Ви подобаващо Ви оценяват като цяло, но ми се иска да знаете, че някъде там сте усмихнали за доста време някой като мен! Накарали сте го да вярва, че все още има прекрасни хора и отношение; И че понякога не опира до финансови средства, а до желание… Да правиш живота по-красив! 

Дерзайте! Вдъхновявате!!!

Поздрави , 

Милослава 

 

Казваме едно голямо
БЛАГОДАРЯ, Милослава!

2 коментара. Leave new

 • Маргарита
  март 22, 2024 5:54 pm

  Здравейте,
  аз също Ви благодаря за ВДЪХНОВЯВАЩИТЕ ВИ емейли и с нетърпение ги очаквам защото са пълни с позитивизъм и вдъхновения.

  Поздрави!
  Маргарита

  Отговор
  • Маргарита, прекрасно е да го чуя 🙂

   В тези седмични мейли, наистина искам да предам вярването ми и дори да “заразя” читателите на “Вдъхновения” с позитивно отношение към света. Защото няма да се уморя да повтарям (много силно вярвам в това), че където насочваме вниманието си това и увеличаваме. Ако го насочим там, където има проблеми и страх, ще имаме проблеми и страх. Ако го насочваме към нещо малко и положително от ежедневието си, утре ще имаме повече от него 🙂 И вдруги ден, то няма да е толкова малко.

   И въобще не ми вярвайте! Пробвайте 🙂

   Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Fill out this field
Fill out this field
Моля, въведете валиден имейл адрес.
You need to agree with the terms to proceed