Спечелете точки в Клуба за лоялност. Моля, не забравяйте да
влезете в акаунта си преди да завършите поръчката си. Може да направите това и в следващата стъпка. Ако все още
нямате регистриран акаунт в онлайн магазина – след въвеждането на адрес за доставка – маркирайте отметката:
“Желаете ли да Ви бъде създаден акаунт?”.
1 1/2 чаша брюкселско зеле, нарязано на четвъртинки
1 голям сладък картоф, обелен и нарязан на кубчета
1 среден червен лук, нарязан
2 круши, обелени, почистени от сърцевината и нарязани на кубчета (пропусни ги, ако готвиш за вечеря)
4 скилидки чесън, нарязани
1/4 чаена лъжичка смляна канела
1 чаша пилешки бульон с намалено съдържание на натрий
Морска сол и черен пипер
Пресен магданоз
Начин на приготвяне:
Овкуси пуешкото месо с малко сол. Загрей 2 супени лъжици от зехтина в голям чугунен тиган на средно силен огън. Добави пуешкото месо и готви до леко покафеняване, около 5 минути. Прехвърли в купа.
Върни тигана на котлона и добави останалите 2 супени лъжици зехтин. Сложи в тигана брюкселскоте зеле, сладките картофи и лука. Готви, докато станат леко хрупкави, около 5 минути.
Добави крушите, чесъна и канелата и разбъркай. Готви 3 минути.
Налей ½ чаша бульон, остави да заври и готви, докато течността почти се изпари, около 2 минути.
Добави отделеното пуешко месо и останалата ½ чаша бульон. Подправи с ⅛ чаена лъжичка морска сол и черен пипер, ако е необходимо. Готви, докато се загрее, около 2 минути.
Отгоре поръси с накълцан пресен магданоз.
Да ти е сладко! Ако имаш нужда да влезеш във форма или да подобриш храносмилането, то не пропускай книгите на Хейли Помрой. Можеш да ги разгледаш тук.