Работна тетрадка за самостоятелна работа с когнитивно-поведенческата терапия

В този безплатен ресурс, разработен от екипа на издателство „Вдъхновения“, ще откриеш „Работна тетрадка за самостоятелна работа с когнитивно-поведенческата терапия“.

Свали я, разпечатай я и започвай работа.

Предполагам, вече знаеш, че в края на 2023 година публикувахме книгата „Когнитивно-поведенческа терапия за самопомощ“. Стремим се да сме полезни на нашите читатели чрез подбора на книгите, преведени и редактирани с много старание и любов и предложени с голямо внимание към детайла. Извън това винаги ни е било грижа какво се случва, след като читателите ни си купят и прочетат книгата. Ако вече си имал лична среща с нас, знаеш, че за нас това е част от процеса.

Винаги искаме да подпомогнем и улесним процеса на прилагане на иновативните концепции от книгите, които издаваме. И защото ни е грижа, и защото знаем, че този етап е по-трудният! Но и по-важният! Затова и искаме отново да сме полезни на нашите верни читатели.

Тази тетрадка е разработена по книгата „Когнитивно-поведенческа терапия за самопомощ“. Не я пропускай, защото в нея ще откриеш 10 лесни стратегии за прилагане на когнитивно-поведенческата терапия към ежедневни проблеми. Тези 10 стратегии могат да ти помогнат да управляваш тревожността и депресията, независимо дали се бориш с тревожно разстройство, или просто чувстваш, че стресът завладява ежедневието ти. Научи се да прилагаш тези техники винаги, когато почувстваш безпокойство в живота и в ежедневието си.

Електронна „Работна тетрадка за самостоятелна работа с когнитивно-поведенческата терапия“. Удобна и лесна, за да може да бъде разпечатвана многократно, а упражненията в нея – направени по няколко пъти. Работната тетрадка съдържа всички важни формуляри за упражненията от книгата, свързани със справяне с депресията, тревожността, гнева, безпокойството и паниката, които чувстваме в своето забързано ежедневие.

Изтегли електронната  „Работна тетрадка за самостоятелна работа с когнитивно-поведенческата терапия“.

Удобна и лесна, за да може да бъде разпечатвана многократно, а упражненията в нея – направени по няколко пъти. Работната тетрадка съдържа всички важни формуляри за упражненията от книгата, свързани със справяне с депресията, тревожността, гнева, безпокойството и паниката, които чувстваме в своето забързано ежедневие.

Важно!
Моля, провери дали изписваш правилно имейл адреса си! Процесът е автоматизиран и писмата се изпращат автоматично, в реално време! Ако не напишеш правилно своята електронна поща, писмото ще бъде изпратено, но няма да достигне до теб!

След като се регистрираш, провери дали имейлът от нашето издателство не е отишъл в папка „Спам“, в случай че не го виждаш в основната си папка.

 

Какво да направиш, за да изтеглиш този безплатен тест?

  1. Въведи имената и имейл адреса си, за да се регистрираш.
  2. Абонирай се за нашия бюлетин. Това е задължително според новите условия за защита на личните данни. В противен случай ние не можем и нямаме право да ти изпращаме информация. Ако не харесваш бюлетина ни, винаги може да се отпишеш от него. Това е твое право!
  3. Ще получиш линк за потвърждаване, а след това линк за сваляне на файла.
  4. Запиши файла някъде в компютъра си. Разпечатай го и започни работа. Не отлагай!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Fill out this field
Fill out this field
Моля, въведете валиден имейл адрес.
You need to agree with the terms to proceed