7 идеи за вдъхновяващи подаръци

 

Ехаа – средата на декември е! Остава съвсем малко до края на тази година и началото на най-хубавите и светли празници! И, разбира се, ето, че дойде и това време от годината, в което винаги се чудим какви подаръци да изберем. Особено на най-близките ни хора, тази задача вече започва да ни изглежда мисия невъзможна, защото, нали знаеш – вече си имат всичко. Затова ти предлагаме един чудесен списък с ВДЪХНОВЯВАЩИ ПОДАРЪЦИ, които със сигурност биха ги зарадвали и докоснали.

1. Щоколад
Подаръчна кутия за шокохолици

Какво е една Коледа без шоколад? А два? А три? И когато прибавим към тях още няколко вкусни и полезни продукти свързани с темата, можеш да зарадваш всеки шокохолик, дори и най-претенциозните. Добавяме и книга с вкусни и здравословни рецепти за шоколад.

Ухае на чист шоколад и ванилия! Идеална за вдъхновяващи подаръци на цялото семейство.
Зарадвай себе си, приятел и/или колега!

По желание можем да добавим и специална картичка с лично послание!

Тази чудесна вдъхновяваща подаръчна кутия за ШОКОХОЛИЦИ съдържа следните неща:

 

 • Ароматна свещ ванилия. Ръчно изработена от соев восък, с натурални етерични масла и хималайска сол.  Време за горене 25-30 часа.
 • Натурален кулинарен шоколад. 92% съдържание на какао. Предварително настърган, за да ти е удобно и да имаш повече време да се вихриш в кухнята.
 • КЕТО шоколадово брауни на Yummy Natural.
 • Селекция от 3 вида натурален шоколад Yummy Natural. Ръчно направени по технологията Bean to Bar
 • Комплект карти за рецепти – 25 броя.
 • Книга със 70 шоколадови рецепти за СУРОВ ШОКОЛАД
 • Хартиена химикалка “Вдъхновения”, за да записваш всичките си вдъхновяващи мисли и идеи.

 

 

2. Подаръчна кутия „Ароматерапия за напреднали

 

Чуден подарък за всеки любител на ароматерапията и етерични масла! Ароматна, вдъхновяваща, практична! Идеална за подарък.

Зарадвай себе си, близка приятелка и/или колежка! По желание можем да добавим и специална картичка с лично послание!

Подаръчна арома кутия за напреднали

Тази чудесна вдъхновяваща подаръчна кутия за напреднали съдържа следните неща:

 • Бамбукова ръчно направена кутия за съхранение на твоите вдъхновяващи карти с любимите ти рецепти. Или за съхранение на твоите стъклени рол-они. Ти избираш.
 • Комплект карти за рецепти с етерични масла -100 броя.
 • Речник на наименованията на растенията.
 • Стъклено рол-он шише с бамбуково покритие (10 мл.).
 • Ароматна свещ жасмин. Ръчно изработена от соев восък, с натурални етерични масла и хималайска сол.  Време за горене 25-30 часа.
 • Хартиена химикалка “ВДЪХНОВЕНИЯ”, за да записваш всичките си вдъхновяващи мисли и идеи.
Чудесно, нали 🙂

 

3. Здравословно и вкусно готвене без грешка!
С ПРОМОпакет ,,Здравословни рецепти

Да се храним здравословно е основна цел на всяко семейство. А в забързаното ни ежедневие имаме все по-малко време за това. Тук идва на помощ един СПЕЦИАЛЕН НОВ ПРОМОПАКЕТ с три книги с готварски рецепти, които съдържат лесни, бързи, вкусни и здравословни рецепти за всеки.

промо-здравословни-рецепти

В този НОВ ПРОМОЦИОНАЛЕН комплект са включени 2 готварски книги +1 ПОДАРЪК. И трите със здравословни рецепти. Това са:

С този проопакет можете да покажете на близък човек, че придържането към здравословен и балансиран хранителен режим не е непременно обвързано с консумацията на безвкусна и еднообразна храна, нито с прекарването на безкрайни часове в кухнята за приготвянето ѝ.

Защото здравословното хранене е вкусно!
Вземи тези 120 изпитани, разписани стъпка по стъпка рецепти, за да започнеш още сега.
БЕЗ ПРОВАЛИ В КУХНЯТА

4. Вдъхновение

Вдъхновяващ дневник + чаша с вдъхновяващо послание

 

Подари Вдъхновение за новата 2024-та година, защото както ние обичаме да казваме, когато има вдъхновение, има и начин!

Поръчай Вдъхновяващ дневник в комплект с чаша с мотивиращи мисли. Избери посланието за чашата, което ти допада, и го поръчай – за да те вдъхновява всеки ден.

Вдъхновяващ дневник с цялостна система за постигане на важните за теб цели. Той е посветен на влизането във форма, но не само физическа, а и емоционална и ментална. Той е твоят личен персонален треньор.  В него ще откриеш и последваща програма за следване, за да достигнеш до изграждане на наистина устойчиви и дълготрайни здравословни навици. За да бъдат те начин на живот, лесен и естествен стил в твоето ежедневие, а не прекалено усилие или самоцел!

 

Луксозно издание на дневник  за влизане във форма. Със 192 цветни страници

А ето и всички послания от чашите:

След една година ще ти се иска да си започнала от днес
Не се сравнявай с другите, преоткрий себе си
Всеки ден, в който успяваш, те приближава до целта
Не става по-лесно, ти ставаш по-силна
(Днес) Всеки ден е добър за тренировки

 

5. Парфюм, НО със собствен аромат.
(книгата „Тайните на натуралната парфюмерия“)

Парфюмът е стандартна идея за подарък за всеки повод. Но ние ти предлагаме една по-различна идея – да научиш как да си приготвиш сам/а аромат у дома и то с изцяло натурални съставки. Това умение не само ще е забавно, но и ще ти е полезно и за други персонални вдъхновяващи подаръци. Освен, че ще можеш да създаваш чудесни лични аромати и за себе си. Потопи се в света на вдъхновяващите аромати, като избереш между ефирността на свежите цитрусови нотки и автентичността на запомнящите се ориенталски мотиви, и богатството на по-леки или по-тежки флорални ухания. Как – прочети в следващите редове?

От книгата ,,Тайните на натуралната парфюмерия“ ще научиш всичко за парфюмите:
 • От история, практика и философия на парфюма до това как точно да създадеш свое собствено ухание.
 • Ще откриеш над 50 рецепти за неповторими натурални парфюми, които можеш да сътвориш у дома.
 • Рецептите включват само натурални съставки – етерични и базови масла, хидролизи и флорални води, настойки и тинктури, естествени фиксатори на аромата, и други. Предназначени за разчлени парфюмни носители.
 • Всички важни тънкости и технологични подробности, за да станеш умел любител – практик, а защо не и професионален парфюмер.

Създай своя уникален парфюм по базовите рецепти, предложени в книгата или адаптирай по свой вкус според личните си предпочитания и
индивидуален стил. А ако искаш да създадеш оригинални и вдъхновяващи подаръци, можеш да изготвиш за най-близките си хора, придържайки се към рецептите от книгата.

Към този подарък ние ще добавим и още един от нас

И това е „РАБОТНА ТЕТРАДКА НА ПАРФЮМЕРИСТА

 

В тази работна тетрадка ще откриеш основите, върху които да стъпиш в своето ароматно приключение. Включва и непубликувана досега класация на най-известните дамски и мъжки парфюми с ароматните нотки, които се съдържат в тях. С инструкции как да си ги направяш в домашни условия. Включва и празни чеклистове за изучаване на ароматни материали, както и бланки, на които да записвате собствените си рецепти за парфюми.
Пожелаваме ти изумителни преживявания в ароматния свят!

6. Здравословни безглутенови печива

Несъмнено, по това време от годината, кухнята ни винаги ухае чудесно! Сега е и моментът за още повече време прекарано със семейството, настолни игри, хубави филми и най-вече вкусна храна на трапезата. Сигурни сме, че ще се съгласиш, че печивата са особено важна част от домашния уют. Тук идва на помощ и едно истинско бижу – новата ни книга от Габриела Цулин – ,,60 здравословни безглутенови рецепти”. Прекрасен подарък  за всеки – независимо дали начинаещи, или професионалисти в готвенето. Ти избираш.

60 здравословни безглутенови рецепти

21 солени и 39 сладки вкусни, ароматни и здравословни рецепти без глутен.

ВАЖНО! Рецептите са подходящи както за хора, които страдат от непоносимост към глутен (или цьолиакиа), така и за хора, които нямат необходимост да избягват глутена, но искат да се научат да пекат като истински майстори пекари и с алтернативни брашна. Продуктите са семпли, рецептите са изпитани, насладата от печивата е гарантирана!

7. Щастие

(книга-дневник – 52 стъпки към щастието)

Несъмнено един от най-подходящите вдъхновяващи подаръци, които можем да ти предложим за едно ЩАСТЛИВО начало на новата 2024-та година. Книгата-дневник ,,52 стъпки към щастието” е личен наръчник и вдъхновител, който всяка седмица води читателя към неговия по-осъзнат и щастлив живот.

Съдържа работещи психологически, енергийни и духовни техники, внимателно подбирани повече от 18 години. Дневникът е плод на стотици посетени обучения, изчетени книги и изпробвани практики за постигане на повече щастие и вдъхновение в ежедневието.

Всички те са представени максимално достъпно и синтезирано, като основният фокус на книгата е действието, а не затрупването с поредната теория за щастието, която често остава без реално приложение.

Вземи я сега с два практични подаръка!

Електронна книга „Живей според собствените си стандарти“. В тази безценна работна книга ще откриеш добре структурирана и практична информация, която ще ти помогне да разбереш кои са наистина важните за теб неща и как да успееш да изградиш живота си според собствените си еталони за успех и щастие.

Втори подарък: Фейсбук група, която се води лично от авторката Елица Стойчева.

Групата е затворена само за читатели на книгата. В нея те ще могат да споделят личен опит за това как минават през предизвикателствата в този дневник и да черпят допълнителна мотивация, информация и инструменти за повишаване на усещането си за щастие в ежедневието.

Внимание!

Можеш да разлгедаш и останалите ни ПРОМОПАКЕТИ В САЙТА и, ако случайно не успя да си харесаш някое от 7-те ни предложения (за, за което силно се съмняваме, но все пак ), можеш да разгледаш и целия асортимент в сайта ни. Сигурни сме, че, ще ти допадне и ще избереш най-хубавите и оригинални и вдъхновяващи подаръци за своите близки, приятели и колеги!

Весели и светли празници!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Fill out this field
Fill out this field
Моля, въведете валиден имейл адрес.
You need to agree with the terms to proceed