Новото заглавие на издателство „Вдъхновения“ ще бъде официално представено на 19 септември в книжарница СИЕЛА

 

Едно от най-динамично развиващите се издателства у нас – „Вдъхновения“, продължава линията си да издава практична литература за подобряване стила и начина на живот. Доказателство за това е новото заглавие – втората книга на бизнес консултанта Александър Николов.

Създател на Формулата от 7 стъпки за бизнес растеж, Александър Николов е бизнес консултант и коуч, който помага на собствениците на малък бизнес, които страдат от това, че нямат достатъчно клиенти, да печелят повече пари и да работят по-малко време. Той е един от малкото консултанти, които лично са приложили стратегиите, на които учат другите. И именно заради това клиентите му получават доказани стратегии за ръст на бизнеса, които могат да прилагат стъпка по стъпка.

В  „Нагласа за резултати“ Александър Николов показва стъпките и стратегиите, които той лично е приложил и които са му помогнали да трансформира своя живот – от това да изпитва страх да предприема нови начинания до това да изгради печеливш 6-цифрен бизнес с много свободно време. Книгата показва всички стратегии, които са част от всекидневния начин на живот на един от най-популярните български бизнес консултанти. Съветите му са приложими не само в бизнеса, но и за всички други сфери на живота. Александър е изградил книгата като практически наръчник, с който стъпка по стъпка читателят да направи промени и да настрои мозъка си така, че да се движи към своите големи цели и да живее живота си пълно и в изобилие.

Само предприетото действие води до резултат! Това е един от изводите, които се открояват в книгата „Нагласа за резултати“. Изчистването на фокуса и преодоляването на страховете и ограничаващите нагласи са от нещата, които саботират всеки от нас. В тази книга Александър Николов споделя собствения си опит и ние вярваме, че тя ще вдъхнови много от нашите читатели да предприемат действията, които ще им донесат дългоочакваната промяна – споделя издателят Борислава Люцканова. – С всяко заглавие на издателство „Вдъхновения“ се стремим да помогнем на читателя да бъде сигурен в ефикасността на практическите решения, които са на страниците. Книгите, които издаваме, наистина имат за крайна цел да вдъхновяват хората. Всеки може да направи промяна за себе си в ежедневието, което води, така че да започне да води по-здравословен и по-успешен начин на живот.“

През изминалата година издателство „Вдъхновения“ издаде няколко от най-успешните заглавия за здравословен начин на живот, сред които „Тиреоидит на Хашимото: промени в начина на живот за откриване и отстраняване на първопричината“, „“Протоколът Хашимото. 90 дневен план, с който да обърнете тиреоидните симптоми и да си върнете живота на д-р Изабела Уенц и „Автоимунен палео протокол“ на д-р Сара Балантайн. За първи път българските читатели получиха всички отговори за болестта на новото време – Хашимото, и наръчник за това как да се справят с нея.

Премиерата на втората книга на Александър Нилово  „Нагласа за резултати“ ще се проведе  в четвъртък, 19 септември, в книжарница СИЕЛА на бул. „Витоша“ в София. На събитието ще присъства и предприемачът Мирослав Запорожанов.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Fill out this field
Fill out this field
Моля, въведете валиден имейл адрес.
You need to agree with the terms to proceed