ЯЖТЕ ПОВЕЧЕ, ОТСЛАБВАЙТЕ ПОВЕЧЕ

6-седмична online ПРОГРАМА ЗА БЪРЗ МЕТАБОЛИЗЪМ

Стартираме на 15.01.2024

Готови ли сте да опитате една ефективна диета БЕЗ ГЛАД?

Яжте по пътя към своето по-слабо Аз! С тази програма ще ядете много и пак ще отслабвате. Това, което няма да направите, е да преброите нито една калория или грам мазнини. Вместо това ще редувате храните през всяка седмица съгласно прост и доказан план. Така ще предизвикате точни физиологични промени, които ще запалят метаболизма ви.

 

Влюбете се в храната и в своето ново аз!
Без да отлагате!

Стартираме на 15.01.2024

Защо метаболизмът е важен?

Защото отговаря за килограмите. Знаете ли обаче, че в тялото има повече от 600 метаболитни процеса и регулирането на килограмите е следствие от тях?

Метаболизмът е скоростта, с която организмът превръща храната в енергия. Това определя и метаболитните пътища в тялото . Те пък са резултат от биохимични процеси в организма и от това, което правят. Например има метаболитен път, който контролира какво се случа със захарта в тялото. Има такъв, който контролира какво прави тялото с хормоните. Има и друг, който контролира как тялото обработва токсините. Има дори метаболитен път, който превежда мислите във физически реакции и кара тъканите да отделят хормони.

Ускорявайки метаболизма, поправяме всички метаболитни пътища в организма, за да работят така, както трябва!

Да! Метаболизмът определя дали натрупваме или сваляме килограми, но е от първостепенно значение и за здравето ни.

Online програмата за бърз метаболизъм е една практична и ефективна програма за отслабване, но най-вече за здраве!

Стартираме на 15.01.2024

ТРИ ОТДЕЛНИ ФАЗИ, ЕДНА МОЩНА СЕДМИЦА

Вече знаеш какво може да се обърка, когато продължително време спазваш диети или не ядеш богати на хранителни вещества храни. И какво правиш за това? Как оправяш нещата? Когато метаболизмът ти е с нарушена функция, той се нуждае от нещо като личен треньор, който да го върне във форма – някой, който да вземе суровините и да ги оформи в тялото на мечтите ти.

Ключът към бързия метаболизъм е ръководството за кръстосана тренировка на твоя метаболизъм.

Изненадваме метаболизма и го държим в недоумение. По този начин ще го накараме да работи по-усилено. Това не е просто теория, а основаният на резултати продукт от успешните програми на Хейли Помрой. Той е помогнал на известни личности, спортисти и хора с хронични заболявания, които е трябвало да отслабнат по лекарска препоръка. Сега ще помогне и на теб.

Стартираме на 15.01.2024

В продължение на 4 седмици ще редуваме трите фази.

Всяка фаза кара да работят или почиват различни системи в тялото и всяка една от тях има възможност да действа всяка седмица от естествения 28-дневен цикъл на тялото.

28-дневната програма за бърз метаболизъм е практически ориентиран курс. Как прилагаме нещата на практика?

Стартираме на 15.01.2024

Какво получаваш в програмата?

28-дневна програма за практическо прилагане на протокола по „Ключът към бързия метаболизъм“ с Борислава Люцканова – нутрициолог и сертифициран Fast Metabolism Coach.

28 дни се храним по програмата на Хейли Помрой, но го правим заедно.

Защото подкрепата е важна!

Ето какво още ще получиш:

  • Изготвяне на персонална хранителна карта.
  • Виртуални срещи с мен – Борислава Люцканова, за въпроси и отговори, за да изгладим всички затруднения, които срещаш!
  • Мотивация, за да започнеш, и правилна нагласа, за да продължиш и да стигнеш до финала – затворена „Фейсбук“ група за подкрепа, защото подкрепата е важна.
  • Сезонно меню с вкусни режимни рецепти, които не изискват часове висене в кухнята.
  • Списък за пазаруване за всяка седмица, за да ти е лесно и бюджетно.
  • Въведение (бързи идеи) в партидното готвене. От него ще научиш как с готвене за 2 часа 2 – 3 пъти седмично да осигуриш ястия за всички хранения през седмицата.
  • Насоки как да адаптираш ястията за цялото семейство, за да не готвиш поотделно.
  • Изграждане на нови здравословни навици, като да се храним с удоволствие, да спрем да отлагаме и да започнем да действаме, да се влюбим в здравословната храна и да се научим да я приготвяме по апетитен начин, да пием вода и още много други.
  • Практични насоки какво да правиш, когато нещата се объркат или ти предстои изпитание – командировка, фирмено парти, гости, купон, пътуване…
  • Бързи проверени решения за по-лесно и успешно прилагане на програмата на Хейли Помрой.

Защо създадох тази програма?

Аз съм Борислава Люцканова – нутрициолог, сертифициран Fast Metabolism Coach, кулинар и създател на издателство „Вдъхновения“. „Вдъхновения“ е бутиково издателство за здравна литература с практическа насоченост. Винаги гледаме в посока на това нещата да се случат.

Защото практичният елемент е важен.

Защото подкрепата е важна.

Защото взаимната мотивация работи по-успешно.

Защото се случва разни дребни неща да ни блокират и да ни карат да отлагаме. А всъщност това, което е важно, е просто да действаме.

Нека да създадем този импулс заедно! Да действаме като отбор. Нещата често изглеждат много по-сложни и страшни, преди да сме започнали. Особено когато сме сами!

Създадох програмата, защото мога да помогна с много идеи и изпитани практични трикове за прилагането ѝ, но и защото имах възможност да науча много неща лично от Хейли Помрой. И определено нямам търпение да ги споделя с теб.

Знам, че ще са ти от полза.

Не отлагай!

Стартираме на 15.01.2024

Хейли Помрой е автор, достигнал №1 в класацията на „Ню Йорк Таймс“, водещ предприемач в областта на здравето и добрата форма, хранителен консултант на знаменитостите и мотивационен лектор, чиято философия е ,„Храната е лекарство“.

Нейната общност включва безброй доволни хора, които са отслабнали с милиони килограми и са получили неизмерима енергия и здраве. Чрез стратегическата си програма Хейли доказва, че това, което слагаш в чинията си, има определяща сила. Тя доказва, че наистина е възможно да ядеш повече храна и да сваляш повече килограми.

Кариерата на Хейли Помрой продължава повече от 22 години, като тя притежава и управлява клиники за интегративно здраве и обучава пациентите. Тя е и гуру в областта на нутрициологията в Холивуд, като сред известните ѝ клиенти са Дженифър Лопез, Робърт Дауни Джуниър, Ел Ел Куул Джей, Рийз Уидърспуун, Ракел Уелч и Шер, както и редица професионални и олимпийски състезатели и директори на компании, включени в класацията Fortune 500.

Стартираме на 15.01.2024

А ако все пак още не си готова да се впуснеш в това приключение? Запиши се в нашия списък с чакащи, за да те информираме, когато започне следващата група, а дотогава вземи някоя от следните възможности.