Случвало ли ви се е да изпитвате някакво физическо неразположение, като често главоболие, хронична умора, необичайна разсеяност, невъзможност за отслабване въпреки всичките ви усилия да отслабнете и други? Ако да, то вероятно сте предприели най-правилната мярка. Посетили сте личния си лекар; обсъдили сте с него симптомите с надеждата, че можете заедно да намерите решение на проблема, създаващ ви дискомфорт.

Ако сте срещнали разбиране, чудесно. Вероятно сте открили и причините и сте ги отстранили. И вероятно нямате нужда от информацията в тази електронна книжка. Ако обаче сте били отпратени с „приятелски“ съвет да намалите стреса, да ограничите храненето или просто да се примирите, че това е част от процеса на остаряване, трябва да вземете други мерки. Съветваме ви да свалите този безплатен тест, да го направите и да установите има ли в организма ви хронично възпаление и къде точно се намира то. Функционалната медицина смята, че когато тялото реагира с подобни симптоми, обикновено се касае за хронично възпаление в организма. Ето защо този безплатен тест ще ви помогне да откриете своите проблеми и да вземете мерки за отстраняването им.

След като направите теста, в зависимост от резултатите, може да прочетете книгата „Спектърът на възпалението“ на д-р Уил Коул, от която ще научите как естествено и ефективно да се справите с проблема. В нея международно утвърденият автор предлага революционен план, с чиято помощ ще откриете храните, които вашето уникално тяло обича, а също и тези, които не му понасят, и онези, които са му необходими, за да се чувства чудесно.

Какво да направиш, за да изтеглиш този безплатен тест?

1. Въведи имената и e-mail адреса си, за да се регистрираш.
2. Абонирай се за нашия бюлетин. Това е задължително според новите условия за защита на личните данни. В противен случай ние не можем и нямаме право да ти изпращаме информация.
3. Ще получиш линк за потвърждаване, а след това линк за сваляне на файла.

4 коментара. Leave new

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Fill out this field
Fill out this field
Моля, въведете валиден имейл адрес.
You need to agree with the terms to proceed