8 ЛЕСНИ НАЧИНА ДА ПРИЕМАШ ПОВЕЧЕ ВОДА

1. Започни деня си с чаша вода.

Ако е с малко фреш от лимон, още по-добре! Още със събуждането си изпий една чаша вода на малки глътки. След сън тялото е леко дехидратирано и е добре да го заредим с малко вода преди всичко друго. Освен че е полезно за тялото, ще ни донесе и допълнителна свежест и ще ни помогне да се събудим много по-бързо.

Ако имаш нужда от още идеи за детоксикиращи напитки, виж тази статия.

Детоксикиращи храни и напитки
Погрижи се за себе си по лесен и приятен начин.

2. Яж повече плодове и зеленчуци.

Те ще ти осигурят допълнителна хидратация в комбинация с безценни хранителни вещества.

3. Изпивай по чаша вода преди всяко хранене.

Така ще намалиш и количеството храна, което ще приемеш, и ще подобриш храносмилането си.

4. Носи си бутилка за многократна употреба с вода, за да ти е винаги подръка.

Избери си някоя, която ти харесва и е от естествени материали. Това ще ти помогне да я носиш навсякъде със себе си.

Ние ти препоръчваме бутилките ONEconic на Надя Петрова. В момента можеш да си купиш такава на изключително атрактивна промоция.

 

5. Винаги, винаги, винаги сядай на работното място с чаша или бутилка вода на бюрото! Реално това са случаите, в които най-често се дехидратирам, ако нямам вода на бюрото. Често се улисвам в работа и не ми се прекъсва, за да стана да си взема вода. Но ако имам на бюрото, пия между другото.

6. Пий със сламка

Много хора не обичат да пият вода, но забелязват, че приемат по-голямо количество, ако пият от чаша и със сламка. Вече има толкова красиви сламки – от бамбук, от стъкло, от стомана, че няма как да не си харесаш някои от всичките 100 модерни дизайна. Така ще си доставиш дозата разкош, от която имаш нужда.

7. Пий от бутилка

Това е моят трик номер 1. Забелязала съм, че когато пия от чаша, пия по-малко вода. От бутилка ми е по-вкусно и приемам по-големи глътки. Разбира се, моите любими бутилки за вода са бутилките ONEconic на Надя Петрова. Имам 5 различни цвята и си ги сменям според настроението. Обикновено вкъщи пия от бронзовата, в офиса от лилавата, а на плажа в 90% от случаите съм с розовата.

8. Добави вкус и аромат

Говоря за така наречената СПА вода. Освен че допълнително хидратира, тя има редица други полезни и приятни предимства. Особено за хората, които не обичат чистия вкус на вода, е препоръчително да добавят малко вкус, аромат, че и друга текстура. Виж как да си я приготвиш в статията ни за СПА вода.

Спа вода в шест варианта

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Fill out this field
Fill out this field
Моля, въведете валиден имейл адрес.
You need to agree with the terms to proceed