Личната история на Мама Зи

 

Сабрина Ан Зелински е сертифициран групов фитнес инструктор, здравен коуч, консултант по кърмене и гуру в областта на натуралното здраве. Сабрина Ан Зелински е съавтор на бестселърите „Етеричната аптека“ и “The Essential Oils Diet”. Освен това е и носител на титлата от конкурса за красота Мисиз Джорджия 2019 година. Основен автор на подходящите при алергии кулинарни рецепти и лековете тип „направи си сам“ на сайта на семейство Зелински, тя е известна като „Мама Зи“ на много майки, които търсят естествени начини да се грижат за семействата си. Сабрина използва своята платформа за естествен начин на живот, за да вдъхновява милиони хора по целия свят в постигането на здравните им цели.

Посещаван от над три милиона души, търсещи здраве от природата, всяка година, сайтът NaturalLivingFamily.com бързо се превърна в най-търсения онлайн ресурс за библейско здраве и необвързано с марки образование относно етеричните масла.

А ето какво споделя съпругът и д-р Ерик Зелински

Мама Зи е родила пет бебета досега, но никога няма да познаете, че е така, ако погледнете корема ѝ! Тя е във форма и има чудесен тонус, като отдава блестящата си (и без никакви стрии!) кожа на тази маслена база, която създаде преди почти десет години.

 

 

 

Малко предистория

Въпреки че работи с билки от ранна детска възраст, Мама Зи, страда от влошено здраве в продължение на много години. Семейството ѝ продава пресни билки на местния фермерски пазар от времето, когато тя е била на 5 години. Там местните фермери я учат на естествен начин на живот, както и на някои неестествени земеделски методи.

Майката на Сабрина Ан е член на Международната билкарска асоциация. Мама Зи израства под настойничеството на тази кулинарна и лечебна организация. Най-добрата приятелка на майка ѝ, индианка от племето Ожибва, я учи на всичко за холистичната медицина и етеричните масла. Всъщност Сабрина Ан получава първия си комплект етерични масла заедно с книга за ароматерапията едва в осми клас.

По пътя към здравето

За нещастие, в продължение на много години тя страда от здравословни проблеми, включително недиагностицирани хранителни алергии и чувствителности. В един момент през младостта си тя приема 10 различни медикамента, сред които такива за дефицит на вниманието и хиперактивност, алергии, женски и храносмилателни/чревни проблеми. След като осъзнава, че се чувства зле всеки път, когато се храни на събития или извън дома, тя открива, че има непоносимост към млечни продукти и ги изключва от диетата си.

В последствие страхът да не приеме храна, която да я разболее, прераства в хранително разстройство.

Сабрина Ан страда от булимия в продължение на повече от година и получава дисменорея. Храни се само с шепа храни. Тогава казва на Д-р Зи: „Имам нужда от помощ. Вече не знам какво да ям.“

След като се запознава с Д-р Зи,

тя научава много трикове за хранене навън, на почивка и по други събития, с чиято помощ да бъде в безопасност и да запази здравето си. Д-р Зи и Мама Зи по-късно използват тези трикове и съвети, за да разработят своя интернет сайт, както и множеството курсове, готварски книги и други продукти, които предлагат.

Мисията на семейство Зелински е да образоват хората, за да могат и те да живеят изобилен живот. Днес Мама Зи е здрава и щастлива, майка е на пет деца, сертифициран групов инструктор по фитнес и бойни изкуства, здравен коуч, консултант по кърмене и гуру на здравословния начин на живот.

Очаквай в следващите ни статии топ съветите на Мама Зи за красота и влизане във форма за лятото 🙂
А до тогава можеш да почетеш от най-новата книга на семейство Зи: “Етеричната аптека”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Fill out this field
Fill out this field
Моля, въведете валиден имейл адрес.
You need to agree with the terms to proceed