Мечтите и енергията

Елица Стойчева за „52 стъпки към щастието”

 

Както ти обещахме, най-новият ни автор Елица Стойчева ще ни гостува с няколко горещи статии на теми свързани с целите, мечтите и приоритетите. Тази седмица темата на Ели е свързана с МЕЧТИТЕ и ЕНЕРГИЯТА.

Коя е Елица Стойчева?

🌿Усмихнат и успешен сериен ПРЕДПРИЕМАЧ във всички сфери на живота си.

🌿Занимава се със СОБСТВЕН БИЗНЕС повече от 15 години, като е съосновател и основен двигател на проекти в сферата на международната търговия, личностно развитие и неправителствения сектор.

🌿ПОВЕЧЕ ОТ 18 години изследва основните принципи на успеха и щастието, през призмата на различни енергийни, психологически и духовни учения.

ЕЛИЦА СТОЙЧЕВА е автор на новата КНИГА-ДНЕВНИК „52 стъпки към щастието”, в която споделя своите „тайни оръжия” за постигане на вдъхновение и щастие в ежедневието.

Мечтите и енергията

Забелязвали ли сте как на някои хора нещата им се получават с лекота. Други, дори с много труд, все не успяват да постигнат целите си? Нещо повече, усещали ли сте как на вас самите има дни в които всичко ви се получва лесно, както и такива, в които не успявате в нищо?

Сякаш има дни в които ви върви много и такива, в които нямате никакъв късмет. Именно думата късмет е тази, която повечето хора използват, за да си обяснят нещата. Истината обаче е, че в повечето случаи не става въпрос точно за късмет.

Според законите на квантовата физика, определена енергийна вибрация привлича или отблъсква съответващите на нея неща. Т.е. подобно на магнити, според енергийната честота, която излъчва всеки от нас, ние привличаме и отблъскваме в живота си събития, хора и обстоятелства, които съответстват на нея.

Така колкото и да искаме да сбъднем мечтите си и да работим за тях, то ние трудно ще успеем, ако не сме на определената честота на енергията си, която да съответства на тях. Енергията е нещо много просто, но същевременно е съвкупност от много неща, нещата в които вярваме, нещата, които мислим ежедневно и най-вече емоциите, които изпитваме всеки ден.

Повече за това как да работиш върху себе си и своите навици, за да се радваш на един по-добър живот и сбъднеш целите си, можеш да научиш от КНИГАТА-ДНЕВНИК „52 стъпки към щастието“.

КНИГАТА-ДНЕВНИК „52 стъпки към щастието“ е изключително подходяща за хора, които искат да:

✅ напреднат бързо и уверено, без да имат никаква предварителна подготовка и без да отделят часове на ден работа
✅ повишат своята осъзнатост и вярата в себе си
✅ започнат да се радват повече на живота и да поставят себе си на първо място
✅ изградят навика да се грижат за себе си всеки ден
✅ случват целите и мечтите си с усмивка и лекота
✅ имат повече енергия и да спрат да саботират сами себе си
✅ се научат как да избират своето щастие и себе си всеки ден

ВНИМАНИЕ! Всички те са представени МАКСИМАЛНО достъпно и синтезирано. Основният фокус на книгата е действието, а не затрупването с поредната теория за щастието, която често остава без реално приложение.

🎀Предпродажба с ДВА ПОДАРЪКА!🎁 „52 стъпки към щастието“ е в предпродажба ДО 26.11.2023 година.

ПЪРВИ ПОДАРЪК – Електронна книга „Живей според собствените си стандарти“. В тази безценна работна книга има добре структурирана и практична информация. Тя ни помага да разберем кои са наистина важните за нас неща. Как да изградим живота си според личните си еталони за успех и щастие.

ВТОРИ ПОДАРЪК – Участие във фейсбук група, която стартира от 22.11.2023 година и ще се води лично от авторкатa, Елица Стойчева.

🍃Групата е затворена само за читатели на книгата. В нея те ще могат да споделят личен опит за това как минават през предизвикателствата в този дневник и да черпят допълнителна мотивация, информация и инструменти за повишаване на усещането си за щастие в ежедневието.

ВАЖНО!🚗 Първите доставки са планирани за 22.11.2023. Очаквай нашето телефонно обаждане за допълнително фиксиране датата на доставка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Fill out this field
Fill out this field
Моля, въведете валиден имейл адрес.
You need to agree with the terms to proceed