Спечелете точки в Клуба за лоялност. Моля, не забравяйте да
влезете в акаунта си преди да завършите поръчката си. Може да направите това и в следващата стъпка. Ако все още
нямате регистриран акаунт в онлайн магазина – след въвеждането на адрес за доставка – маркирайте отметката:
“Желаете ли да Ви бъде създаден акаунт?”.
Продукти за 4 порции Ябълков тост с пиле и смокиня:
2 големи ябълки, почистени от семките и нарязани на филийки
1 супена лъжица кокосово масло
1 чаша сготвено пилешко месо, нарязано на лентички
3 супени лъжици консервирани неподсладени смокини
морска или розова хималайска сол на вкус
черен пипер на вкус (ако ти понася)
2 супени лъжици кориандър, нарязан
Начин на приготвяне:
Загрей фурната предварително до 190 °C.
Оваляй ябълковите филийки в кокосово масло и ги постави върху хартия за печене. Сложи ябълките в предварително загрятата фурна и печи от 5 до 10 минути от всяка страна, докато станат хрупкави.
В голяма купа смеси останалите продукти. С лъжица разнеси от сместа върху запечените ябълки и сервирай.
Както знаеш, обичаме да даваме допълнителна доза идеи и мотивация. Затова споделяме и за кои хранителни режими и протоколи е подходяща всяка рецепта. Защото няма да се уморим да повтаряме двете важни неща:
Здравословното хранене е и вкусно хранене!
Когато си на специфичен режим на хранене, фокусът трябва да е върху това какво можеш, а не какво не можеш да ядеш! Така ще ти е по-лесно и ще си по-креативна!