Tаханов кекс с тиква и боровинки без брашно

tahanov-keks-s-tikva-i-borovinki

Рецептата за Таханов кекс с тиква и боровинки ни е любезно предоставена от нашата читателка Христина Владова. Хриси успешно изпълнява режима на хранене, описан в книгата “Ключът към бързия метаболизъм”, и е много доволна от своите резултати. Как ги е постигнала, споделя с нас, като публикува своите  авторски рецепти, съобразени с режима на хранене, описан в книгата. Нейните публикации заедно с още ценни съвети, коментари, въпроси и отговори от множество читатели можеш да видиш, ако се присъединиш към фейсбук групата “Ключът към бързия метаболизъм“. Създадохме тази група за да подкрепим всички, които полагат усилия да забързат своя метаболизъм по метода на Хейли Помрой. Изключително много ни радва всяка обратна връзка, че желаната промяна в килограмите е постигната и сме винаги на разположение да отговорим на чудения и неясноти относно режима. Това, което е още по-хубаво и ни прави наистина щастливи и признателни, е солидарността и креативността, с които нашите читатели подхождат и споделят своя опит и знание в групата.
Хриси, благодарим ти и на теб лично, че споделяш с нас своя начин за следване на режима, благодарим за заразителния ентусиазъм и за вкусните рецепти!

Необходими продукти:
  • 100 гр. суров сусамов тахан
  • 2 яйца
  • 50 гр сварена тиква
  • 1 ч.л. бакпулвер
  • 2 с.л. рожков
  • 2 с.л. еритритол
  • зехтин или кокосово масло (за намазване на формата)
  • шепа боровинки
Начин на приготвяне:

Разбиваме яйцата с еритритол, към тях добавяме тиквата и сусамовия тахан. Смесваме брашното от рожков с бакплувера и добавяме към останалите съставки. Прехвърляме сместта в намазнена тавичка, отгоре слагаме боровинките. Печем на предварително загрята фурна на 180 грaдуса с вентилатор за около 25 минути (до суха клечка).

Тази рецепта е подходяща за режимите по книгите:

Ключът към бързия метаболизъм – фаза 3
Нисковъглехидратно хранене за всеки ден
Микробиом диета – фаза 2
Спектърът на възпалението – Core4
Протокол за възстановяване на надбъбречните жлези

Още много вкусни рецепти, подходящи за режима на хранене по книгата “Ключът към бързия метаболизъм“, можеш да откриеш в “Готварска книга по ключът към бързия метаболизъм” и “Хранителна рецепта за бърз метаболизъм“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Fill out this field
Fill out this field
Моля, въведете валиден имейл адрес.
You need to agree with the terms to proceed