Спечелете точки в Клуба за лоялност. Моля, не забравяйте да
влезете в акаунта си преди да завършите поръчката си. Може да направите това и в следващата стъпка. Ако все още
нямате регистриран акаунт в онлайн магазина – след въвеждането на адрес за доставка – маркирайте отметката:
“Желаете ли да Ви бъде създаден акаунт?”.
Продукти за 4 порции Рибна яхния с кейл в уред за бавно готвене:
3 стръка зелен лук, нарязан на кубчета
1 чаена лъжичка сушена мащерка
1 чаена лъжичка сушен риган
морска или розова хималайска сол на вкус
черен пипер на вкус (ако ти понася)
4 чаши карфиол, нарязан
2 чаши костен бульон с ниско съдържание на натрий
4 чаши кейл, нарязан
½ килограм прясна студеноводна риба, нарязана
Начин на приготвяне:
В голям уред за бавно готвене постави първите седем продукта (зеления лук, мащерката, ригана, хималайската сол, черния пипер, карфиола и костния бульон). Разбъркай.
Готви на ниска степен под капак в продължение на 4 часа.
Добави кейла и рибата и остави да се готви на ниска степен още 2 часа, докато рибата стане лесна за накъсване с вилица и зеленчуците омекнат.
Сервирай ястието топло.
Както знаеш, обичаме да даваме допълнителна доза идеи и мотивация. Затова споделяме и за кои хранителни режими и протоколи е подходяща всяка рецепта. Защото няма да се уморим да повтаряме двете важни неща:
Здравословното хранене е и вкусно хранене!
Когато си на специфичен режим на хранене, фокусът трябва да е върху това какво можеш, а не какво не можеш да ядеш! Така ще ти е по-лесно и ще си по-креативна!