Кой е д-р Уил Коул

Dr.-Will-Cole-

И като казваме, че издаваме най-добрите автори, разработили доказано ефективни програми за подобряване на здравето, не искаме да сме голословни. И днес с голяма радост представяме най-новият ни автор – д-р Уил Коул.

Кой всъщност е Д-р Уил Коул?

Той е един от водещите специалисти по клинична нутрициология и функционална медицина в Щатите. Освен това  е хиропрактик, специалист по функционална медицина, сертифициран от Института за функционална медицина, водещ експерт по функционална медицина.

Завършил Университета по здравни науки в Южна Калифорния.

След като придобива докторска степен, той получава обширно последващо образование и обучение в областта на функционалната медицина и клиничната нутрициология. Д-р Коул консултира хора от цял свят чрез уеб камера на www.drwillcole.com и на място в Питсбърг, Пенсилвания. Специализира в клиничното изследване на подлеждащите фактори за хроничните заболявания и в персонализирането на здравни програми за проблеми с щитовидната жлеза, автоимунни състояния, хормонални дисфункции, храносмилателни нарушения и мозъчни проблеми.

Д-р Коул е обявен за един от петдесетте най-добри лекари специалисти по функционална и интегративна медицина в САЩ

в класацията на Д-р Джош Акс . Харизматичен и популярен с гостуванията си в телевизионни предавания, често канен да предоставя съвети по здравни въпроси, д-р Коул е национален оратор по темите на функционалната медицина и е здравен експерт и инструктор в курсове за MindBodyGreen и Goop – два от най-големите уебсайтове за уелнес в света, за които той е написал стотици статии и е водил популярни видео курсове. Освен това д-р Коул е автор и съавтор на широкочетени статии за изданията Vogue, Bustle и Reader’s Digest.

 

Лечители като Уил Коул са голямото обещание на превантивната медицина – те са нейното бъдеще. В своята практика д-р Коул предлага изключително индивидуализирана и интуитивна грижа, която ви поставя в спектъра на здраве на тялото и духа и има за цел да ви поддържа жизнени. В днешния свят с високи нива на стрес, където броят на автоимунните заболявания нараства сред жените, д-р Коул поставя така необходимия фокус върху справянето с хроничното заболяване, преди то да завладее организма.

ЕЛИС ЛЬОНЕН, главен отговорник по медиите и медийното съдържание в Goop

 

Д-р Коул е преминал задълбочено и всестранно обучение в областта на биологичните науки. А именно:

 •  анатомия,
 • физиология,
 • патофизиология,
 • епидемиология,
 • хистология,
 • биохимия,
 • неврология,
 • фармакология,
 • конвенционална медицинска диагностика
 • клинична нутрициология
 • ботаническа медицина
 • консултиране относно начина на живот  и други.

Той е отдаден на намирането на първопричините за заболяванията, а не просто на третиране на симптомите им с лекарства. Фокусът на неговата дейност като лекар и специалист е в постигането и поддържането на добро здраве и оптимално функциониране на организма чрез естествени неинвазивни методи като хранителна терапия, билки, хранителни добавки, техники за управление на стреса и промени в начина на живот.

Разбира се, не на последно място д-р Уил Коул е новият автор на издателство “Вдъхновения” с книгата “Спектърът на възпалението“.

Спектърът на възпалението
Революционната книга на д-р Уил Колу, която ти дава персонализирани ключове към твоето здраве!

 

А също и с революционната си книга за “Интуитивен фастинг

 

Intuitive_fasting

Най-ефективното и достъпно написано ръководство за периодично гладуване

Пълна програма, насочена към справянето с метаболитната ригидност, хроничното възпаление, проблемите с  червата, хроничния стрес и инсулиновата резистентност. Замислена е така, че да коригира всички тези състояния едновременно!

 

чувствата-на-червата

1 коментар. Leave new

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Fill out this field
Fill out this field
Моля, въведете валиден имейл адрес.
You need to agree with the terms to proceed